• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najveći skandal do sada: Mijenjali zakon dok je Novak bio u avionu! Sekretar otkrio: Đokoviću od starta spremali prevaru

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji zamjenik sekretara australijskog odjeljenja za imigraciju otkrio šokantan podatak.

 mijenjali pravila da zabrane ulazak novaku đokoviću u australiju Izvor: Profimedia/Youtube/Macquarie University/printscreen

Situacija u Australiji uopšte se ne smiruje, a počelo je novo suđenje australijskih vlasti i Novaka Đokovića. Za razliku od prethodnog ovim će se baviti Federalni sud, a ministar Aleks Houk smatra da ima bolje dokaze za smještaj u imigrantski hotel i deportovanje najboljeg tenisera svijeta.

Dok se proces ne riješi, mnogi se pitaju zašto je Novak Đoković uopšte dobio vizu, a ponovo se na Tviter profilu oglasio Abul Rizvi, nekadašnji zamjenik sekretara australijskog odjeljenja za imigraciju. Ni njemu nije jasno šta radi Australija!

Možda će vas zanimati

U samo dvije rečenice otkrio je vlasti u Australiji prave greške, a da je sve ovo počelo još prije nego što je Novak Đoković ušao u zemlju.

Po njegovim riječima, Australijanci deportuju one koji imaju istu dokumentaciju kao Novak što može da znači samo dvije stvari - prespavali su njihov ulazak ili su zbog najboljeg na svijetu mijenjali pravila.

"Ako su četiri osobe koje su dobile isto izuzeće od Savezne države Viktorija kao Đoković otišle iz zemlje nakon što im je dozvoljen ulazak, postoje dvije opcije. Ili su svi carinici na aerodromu spavali ili ono što je vjerovatnije, politika je promijenjena 6. januara zbog Đokovića", napisao je Rizvi.

Australijancu ovo nije prvi put da se oglašava o Novaku Đokoviću i njegovoj situaciji u Melburnu. Do sada se javljao da priča o imigracionom pritvoru, a zatim je i otkrio da Novak bez vize može da odigra cijeli turnir!

Rizvijev tvit mogao bi da bude nastavak priče koju je javnosti već otkrio Đorđe Đoković. Brat najboljeg tenisera svijeta rekao je da je postupak koji se vodi protiv Novaka osveta Skota Morisona za dolazak Srbina u Australiju.

O Morisonovim metodama, ali na nešto vulgarniji način, već je govorio Tenis Sandgren koji je nekoliko puta opsovao tom prilikom.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC