• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak je optužen za ove tri stvari! Isplivali skandalozni detalji - on je prijetnja za život Australijanaca!?

Autor Haris Krhalić

Ministar Aleks Houk je prije ukidanja vize priznao da Đoković predstavlja mali rizik po širenje zaraze, ali da je ipak prijetnja za javni red i mir...

 Ministar smatra da je Đoković prijetnja po život u Australiji Izvor: Profimedia/YouTube/ABC News (Australia)/Printscreen

Novak Đoković čeka saslušanje povodom drugog sudskog procesa nakon što mu je i drugi put ukinuta viza u Australiji. On bi u petak kasno uveče po srpskom vremenu trebalo da bude dio novog procesa, poslije dramatičnih događaja u petak.

Ipak, iz Australije su stigle važne vijesti o ovom slučaju i svemu što se dešavalo na prvom 'pretresu' - ministar za imigracije Aleks Houk je priznao da je Đoković u tu zemlju stigao uz važeći medicinski izuzetak i da predstavlja mali rizik od zaraze virusom!

Australijski "The Age" pod šifrom 'ekskluzivno' donosi informacije da je Đoković optužen za tri stvari od strane ministra za imigracije, ali je tim povodom pokazao da je Novak imao pravo da uđe u zemlju po prvobitnim uslovima.

"Ministar Houk je opisao Novaka kao nevakcinisanu osobu visokog profila koja je javno pokazala da se protivi vakcinaciji i pokazala je javno nepoštovanje kovida, kao što je nepoštovanje izolacije poslije pozitivnog testa", navodi "The Age".

Za Đokovića se navodi da je problem i da je remetio javni red i mir time što je htio da uđe u zemlju bez vakcine, međutim, važan je još jedan aspekt čitave priče.

"U radikalnom preokretu slučaja protiv srpske teniske zvijezde, ministar za imigraciju Aleks Houk priznaje da je nevakcinisani Đoković ušao u Australiju uz važeći medicinski izuzetak i da predstavlja mali rizik od zaraze virusom dok je bio u Australiji i prenošenja na druge zbog nedavne infekcija", piše isti list.

Anketa

Hoće li Novak igrati na Australijan openu?

  • Verujem da hoće!

    60.96% (139)

  • Ne, deportovaće ga

    39.04% (89)

Hoće li Novak igrati na Australijan openu?

Rezultati

Međutim, navodi se da bi prisustvo Đokovića tokom dvije nedjelje Australijan opena moglo da ugrozi živote i građanski poredak, pošto bi se prisustvo poznate nevakcinisane osobe moglo odraziti povećanje negativnog raspoloženja protiv obavezne vakcinacije i nepoštovanja pravila za suzbijanje korona virusa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC