• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bio sam jedno od djece koja su čekala Novaka" - oglasio se američki teniser: Đoković je bio najveći i prije 14 godina!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Američki teniser Rejli Opelka ispričao je detalj sa turnira koji je gledao kad je bio dječak, a na kojem je igrao i Novak.

 rejli opelka hvali novaka đokovića Izvor: Profimedia

Kada Federalni sud donese političku odluku o protjerivanju iz zemlje najboljeg tenisera svijeta i devetostrukog osvajača Australijan opena, onda u zaštitiu najboljeg na svijetu moraju da stanu kolege. Mnogo njih reagovalo je danas, a ističe je jedna priča koju je otkrio Amerikanac Rejli Opelka (24).

On se prisjetio Masters turnira u Sinsinatiju iz 2008. godine, kada je Đoković sebi tek krčio put ka svjetskom vrhu. I tada se na terenu, oko njega i u odnosu sa fanovima ponašao izuzetno. 

Možda će vas zanimati

Novak Đoković je tada pokazao koliko cijeni djecu koja su navijala za njega, a da ima impresivan odnos sa svim ljudima iz teniskog ogruženja pokazuju i reakcije ljudi poput Vaseka Pospišila ili Aliz Korne.

U odbranu najboljeg tenisera svijeta stao je još jedan Amerikanac.

Nakon što se Džon Izner smatrao da Đoković ne treba više da ide u Australiju, a Tenis Sandgren danima borio za Novaka i nekoliko puta oglašavao na društvenim mrežama, usput i psujući Australijance, sada je red da Rejli Opelka ispriča koliko on cijeni Novaka.

"Novaku nije bilo teško da ostane na terenu za trening dodatnih sat vremena 2008. godine, na Mastersu u Sinsinatiju, kako bi potpisao lopticu svakom djetetu. Ja sam jedno od te djece. On je uradio mnogo sjajnih stvari za ovaj sport, znate", napisao je Rejli.

Američki teniser ovom porukom se "obračunao" sa jednim navijačem koji je replicirao Vaseku Pospišilu i rekao mu da Novaku ne bi bilo ništa teško da se vakcinisao prije nego što je krenuo za Australiju.

Francuskinja Aliz Korne jedna je od prvih osoba iz teniskog svijeta koje su progovorile o Novakovoj situaciji nakon današnje presude:

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC