• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novaka su deportovali zbog jedne fotografije: Ruska teniserka zna gdje je Đoković pogriješio - To je bila kobna greška!

Autor Haris Krhalić

Ovo je dobra teorija poznate ruske teniserke.

  Ana Čakvetadze o Novaku Đokoviću Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković deportovan je iz Australije pošto mu je poništena viza nakon 13 dana drame, pa je trenutno na putu za Beograd i u rodnom gradu će pokušati da se oporavi od torture koju je preživio u Melburnu.

Za to vrijeme stižu brojne reakcije na njegovu borbu sa australijskom birokratijom, ima onih koji ga podržavaju, onih koji su protiv njega, ali i onih koji pokušavaju da rastumače cijelu situaciju. Tako nekadašnja peta teniserka svijeta Ana Čakvetadze zna šta stoji iza njegove deportacije iz Australije.

Ruskinja tvrdi da je Đoković napravio ogromnu grešku kada je na svom Instagramu objavio fotografiju pred polazak u Australiju (4. januar). Na njoj je nasmijan i poručuje da je dobio "medicinsko izuzeće".

To je izazvalo brojne reakcije u Australiji, pa iako je imao validan dokaz - nastala je zbrka na aerodromu.

"U ovoj priči ima više pitanja zašto je Novak tada dobio zeleno svjetlo, odletio u Australiju i generalno vjerovao da može bezbjedno da učestvuje na turniru. Vlasti su mu odmah mogle reći da ne može ući u zemlju. Šteta za njega, jer da su mu to odmah rekli, izbjegli bi sve ovo", rekla je Ana Čakvedatdze.

Ruskinja poručuje da je katastrofa što Đoković naredne tri godine neće moći da igra na Australijan openu, dodajući da je sve ispalo ružno poslije fotografije koja je "zapalila" mreže.

Izvor: Instagram/djokernole/Printscreen

"Sve je počelo, po mom mišljenju, fotografijom na Instagramu, kada je objavio da leti za Australiju. Dugo se govorilo o tome i prije nego što je krenuo i u Australiji je bila tolika polemika da Đoković dolazi sa medicinskim izuzećem, bez vakcinacije i dok je trajao let od 25 sati svi su već bili pod pritiskom novinara. Tako je sve počelo, jer su i drugi prije Novaka sa medicinskim izuzećem došli u Australiju bez ikakvih izjava i objava", rekla je Čakvetadze.

"Sjetite se, Renata Voračova je čak i igrala na jednom turniru".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC