• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novaku će život postati pakao! Bivša teniserka poludjela zbog Đokovića - "Prijatelju, ti si budala!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekada uspješna teniserka Flavija Peneta, osvajačica US opena 2015. godine, dala je intervju u kojem brani Novaka, ali i kritikuje neke njegove postupke.

 silvija peneta o novaku đokoviću Izvor: Profimedia

Njabolji teniser svijeta nije mogao u Australiji da napada 21. grend slem, a neće to moći da uradi ni u Francuskoj - ako se ne vakciniše. Novak Đoković je nevakcinisan, a teniserima bez dvije doze neće biti omogućeno da se takmiče u Parizu.

Zbog toga, smatra bivša italijanska teniserka Flavija Peneta, najboljem na svijetu život će se pretvoriti u pakao!

Možda će vas zanimati

Ona je u opširnom intervjuu govorila o situaciji u kojoj se najbolji srpski sportista nalazi, ali i onome što ga čeka. Nekadašnja italijanska teniserka smatra da Novak Đoković neće odustati od svojih uvjerenja ni po cijenu novog grend slema.

"Sumnjam da će se vakcinisati. Ostaće vjeran sebi, možda i više no što je bio ranije", ispričala je Italijanima Flavija.

Njoj je krivo što se ova situacija dogodila, posebno jer je Novak dobar čovjek.

"Nemam pojma šta će da radi, bez vakcine život će mu se pretvoriti u pakao. Nole je snažno ljudsko biće, ali je i vrlo osjetljiv. Žao mi je što se sve ovo desilo, jer nemam nikakve sumnje da je Đoković dobar čovjek. Sigurno nije opasnost po javnost", zaključila je bivša teniserka.

Ipak, za najboljeg tenisera svijeta nema nikakav savjet - on zna šta treba da radi i ima veoma čvrst karakter.

"Možemo mi da ga savjetujemo koliko hoćemo, ali to je 34-godišnji čovjek koji je uspio da preokrene hijerarhiju koja je u tenisu vladala decenijama. Nije to čovjek kome nedostaje karakter", dodala je ona.

Za kraj, ispričala je i šta bi rekla Novaku, a šta Australijancima da se ona našla u sličnoj situaciji kao srpski teniser.

"Ne trudim se da utičem na druge. Da sretnem Noleta, rekla bih 'Prijatelju moj, ti si budala, mogao si da u miru sjediš kod kuće sa suprugom i djecom'. Znate šta bih ja uradila kad su mu vratili vizu? Otišla na centralni teren, malo se preznojila, slikala sa svojim timom, sazvala konferenciju za novinare u najvećoj sali i rekla 'Dragi Australijanci, došla sam da igram tenis, nije bila moja namjera nikome da naudim, žao mi je što se nismo razumjeli, vidimo se sljedeće godine'. Nije trebalo da ide", zaključila je Flavija Peneta.

Podsjećamo, Flavija Peneta je od 2000. do 2015. godine bila profesionalka, a najbolji rezultat karijere joj je 6. mjesto WTA liste. Osvojila je US open 2015. godine, a nekoliko mjeseci kasnije udala se za kolegu Fabija Fonjinija.

To je njena druga "teniska veza", nakon što je godinama bila sa Karlosom Mojom. Ipak, brak sa Fonjinijem na mnogo je stabilnijim osnovama, a sada imaju i troje djece.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC