• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novakova vila od koje staje dah: Zavirite u Đokovićev dom vrijedan 10 miliona, u kojem ima sve - i za odmor i za tenis!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ovako izgleda Đokovićev dom u Marbelji

 vila novaka đokovića foto Izvor: Profimedia

Poslije turbulentnog perioda u Australiji i niza neprijatnosti koje je doživio, Novak Đoković stigao je nakratko u Beograd, gdje stanuje u naselju West 65 i gdje su ga komšije dočekale sjajnom porukom.

Dva dana kasnije, Novak je bio u crkvi na Kalemegdanu na liturgiji povodom praznika. U njoj je nalazio mir nakon skandaloznih događaja u Melburnu, a poslije kratkog boravka u Beogradu produžio je dalje, na odmor i na planiranje daljih poteza.

Dok ovih dana odmara u Crnoj Gori, gdje je viđen u Tivtu, u kojem ima stan u elitnom naselju Porto Mortenegro, nije isključeno da se Đoković za naredne izazove sprema u Španiji, gdje u ljetovalištu Marbelja posjeduje sjajnu vilu.

Novak na toj mediteranskoj destinaciji ima sve uslove za rad, a u blizini su i tereni "Puente Romano" kluba, gdje Đoković trenira dok boravi u vili. Pogledajte gdje Novak u Španiji provodi vrijeme odmarajući sa najbližima, ali i pripremajući se za takmičarske izazove.

Veliki svjetski mediji, poput italijanskog lista "Korijere delo sport", pisali su o detaljima Đokovićevog doma u Marbelji, sa malom bioskopskom salom, teretanom, malim spa-centrom. Takođe, vila ima i devet soba, osam kupatila, unutrašnji bazen, prostorije za dnevni boravak, sobu za rekreaciju...

"Novakova rezidencija u Marbelji nalazi se na pet minuta od centra tog mjesta, sa pogledom na more i na planine", pisali su italijanski novinari o Đokovićevom raju u Andaluziji.

U momentu kada je kupio tu kuću, mediji su pisali da je njena vrijednost 10 miliona evra. Pogledajte na snimku kako izgleda glamurozna Novakova vila iznutra i spolja, kao i obližnji teniski kompleks u kojem Novak brusi formu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC