• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba - reprezentativka BiH stigla u Crvenu zvezdu: Tijana igrala za Partizan, sestra će za crveno-bijele!

Autor Dušan Ninković

Očekuje se da bude dio šampionskog tima crveno-bijelih, koje imaju velike ambicije.

 odbojka sestra tijane bošković u crvenoj zvezdi Izvor: MN PRESS

Žesmi odbojkaški klub Crvena zvezda dobio je kapitalno pojačanje za nastavak sezone - sestru najbolje korektorke na svijetu! Dajana Bošković, reprezentativka BiH, vratila se iz Kine u srpsku odbojku i zadužila dres Crvene zvezde.

Ona će u nastavku sezone nositi broj 18, a kako se navodi u klubu, očekuje se da bude važan dio šampionskog mozaika koji se poslednjih mjeseci sklapa u Zvezdi.

Možda će vas zanimati

Dajana nastupa na poziciji korektora gdje će joj konkurencija bili Anja Ašonja i Tara Taubner, ali se očekuje da njeno iskustvo bude veoma bitno za kompletan tim crveno-bijelih.

"Kad sam čula da sam dobila ponudu od Crvene zvezde bilo mi je veoma drago. Igrala sam u Srbiji prije 10 godina i povratak je nešto veoma veliko za mene. Drago mi je što se odbojka u Srbiji diže, ide uzlaznom putanjom. Pokušaću da opravdam očekivanja ekipe i stručnog štaba", rekla je na predstavljanju Bošković.

Ovo je Dajana Bošković, Tijanina sestra:

Ona je već upoznata sa saigračicama u novom klubu.

"Što se tiče ekipe, imamo par iskusnih igračica, tu su i mlađe odbojkašice, reprezentativke Srbije koje su vrlo talentovane i zadovoljstvo mi je raditi sa svima njima. Do sada sam odradila tri treninga, prvi utisak je da ima mnogo žara i želje za napredovanjem i uspjehom. Drago mi je što su ciljevi visoki i nadam se da ću pomoći i doprinijeti uspješnoj realizaciji", istakla je Dajana.

Tokom bogate karijere Dajana Bošković je nastupala za Dinamo iz Pančeva i Vizuru, a u inostranstvu je igrala u Poljskoj, Turskoj i Kini.

Nedavno je odmjerila snage i protiv sestre Tijane, jedne od najboljih odbojašica današnice, kada su se reprezentacije Srbije i BiH susrele na Evropskom prvenstvu čiji je domaćin bio Beograd. Tada se dogodila čuvena anegdota o blokiranju sestre, ali je Dajana istakla da je Tijanin najveći fan.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC