• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Jako sam zadovoljan s momcima iz Borca m:tel": Selektor BiH Ivica Obrvan o "zmajevima" iz banjalučkog kluba!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Selektor rukometaša Bosne i Hercegovine Ivica Obrvan potvrdio je našem portalu da je jako zadovoljan igračima iz Borca m:tel koji su bili dio nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu 2022. godine u Mađarskoj i Slovačkoj.

 Ivica Obrvan za MONDO o nastupu igrača RK Borac na EURO 2022 Izvor: RK Borac m:tel promo

"Zmajevi" su eliminisani na šampionatu Evrope uz sva tri poraza od selekcija Švedske, Češke i Španije, ali s obzirom na sve probleme sa korona virusom i činjenicom da će finale igrati Šveđani i Španci, onda nikako ne može da bude prevelikih razloga za nezadovoljstvo.

Trojica igrača iz banjalučkog kluba - Marko Lukić, Vlado Draganić i Luka Perić ostvarili su zapažen nastup u Bratislavi, a MONDO je pitao selektora "zmajeva" nakon što je prokomentarisao žrijeb baraža za Svjetsko prvenstvo 2023. godine u Švedskoj i Poljskoj, šta je neophodno da oni, ali i ostali mladi igrači iz Premijer lige BiH, postanu okosnica bh. tima u budućnosti.

Izvor: MARTIN DIVISEK/EPA

"Trebamo imati ne mjesec, pola godine ili godinu, već nekoliko godina strpljenja da ti momci kvalitetno rade u svojim klubovima, kao što vjerujem treniraju u Rukometnom klubu Borac m:tel. Banjalučani su u ovom trenutku vodeći na tabeli Premijer lige BiH, da dobijaju iskustvo i minute u nacionalnom timu jer jedino tako mogu pokazati kvalitetnije partije. Da dolaze uvijek spremni na okupljanja reprezentacije jer sad kad budu dolazili za baraž, imaćemo jedan trening pred prvi meč sa Grčkom, a onda tri treninga za revanš. Nemate mogućnost velikih treninga, a oni to dobro znaju. To je tako u svim evropskim reprezentacijama koje imaju puno jače lige", rekao je Obrvan.

Izvor: Screenshot

Dodao je da je po svemu što su Banjalučani pokazali u Bratislavi, izuzetno zadovoljan.

"Ja sam bio jako zadovoljan prije svega sa momcima iz Borca m:tel na EURO 2022. Žao mi je što Luka Perić spletom okolonosti nije odigrao koju minutu više zbog korona virusa i tri dana provednih u karantinu. Sigurno bi dobio dosta više vremena na terenu. Marko Lukić je odigrao dobro, jako sam zadovoljan s njim, Vlado Draganić nije baš tako mlad kao ova dvojica, ali isto je odigrao zapaženu ulogu, pogotovo u trenucima dok smo ostali bez desnih krila. Sa svom tojicom igrača Borca sam jako zadovoljan i u njima vidim, ako ne u svima, ali u ovim mlađima potencijal za budućnost. Ipak, strpljenje je nešto što moramo da prihvatimo bio ja selektor ili neko drugi na klupi BiH da bi u u budućnosti imali nešto od reprezentacije možda na nekom višem nivou od postojećeg", podvukao je selektor "zmajeva".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC