• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Australijanac svima poručio - tek sad se pazite Novaka! Čuveni teniser pomenuo Nadala i prognozirao eksploziju Đokovića!

Autor Haris Krhalić

Bio je sjajan teniser, poslije je postao još bolji trener, a sada poručuje da bi Novak, ali i Rodžer mogli da eksplodiraju poslije Nadalovog osvajanja Melburna.

 Kejhil o Đokoviću Nadalu i Federeru Izvor: Profimedia/AFLO

Rafael Nadal je bez Novaka Đokovića u Melburnu uspio da osvoji svoj drugi Australijan openu i svoju 21. grend slem titulu, a to će Srbinu poslužiti kao velika motivacija!

Barem tako misli nekadašnji 22. reket svijeta i polufinalista US Opena 1988. godine Daren Kejhil. Australijanac koji je prvo bio teniser, a kasnije se proslavio kao fenomenalan trener oglasio se povodom dešavanja u Melburnu.

"Mislim da će Novak ovo iskoristiti da podgrije vatru sa kojom igra. Mislim da on još uvijek pokušava da unaprijedi svoju igru i uvjeren sam da ćemo vidjeti nevjerovatan tenis od Novaka u narednih nekoliko godina", rekao je Kejhil. 

Stručnjak koji je jedno vrijeme radio i sa Anom Ivanović takođe vjeruje da će i Rodžer Federer, koji se uskoro vraća na teren, ponovo probati da se podigne na najviši nivo.

"Ovo što je Rafa uradio će dati snage i Rodžeru, takođe. On bi mogao sebi da kaže: 'Ako je Rafa i dalje na terenu i pravi velike stvari, zašto ja ne bih mogao da ozdravim i da uživam u igri?'. Mislim da ovo daje snagu "velikoj trojci". Mislim da je Rafa svima njima dao ogromnu energiju. Samo ostanite da ih pratite, ne znate šta nas čeka", poručio je Kejhil. 

Dok se svi pitaju da li će Novak igrati na Rolan Garosu zbog protokola vezanih za virus korona i vakcinaciju, Kejhil je siguran da će Đoković biti favorit u Francuskoj. Ako mu dozvole da igra, naravno.

"Pazite, ako Novak zaigra mislim da će on i Rafa ići na Rolan Garos kao dva jednaka favorita. Naravno treba biti u stanju da se pobijedi Rafa na šljaci u pet setova, ali svi smo vidjeli kako je to teško. Ipak Novak je bio impresivan prethodnih godina", zaključio je Kejhil. 

Dok čekamo da Novak zaigra tenis ove sezone, ostaje pitanje hoće li mu biti dozvoljeno da igra na Rolan Garosu,

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC