• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriven uzrok smrti poznate srpske karatistkinje: Snežana se borila sa opakom bolešću, ali je nažalost nije pobijedila!

Autor Nemanja Stanojčić

Snežana Pantić, supruga bivšeg golamana Partizana je preminula u 44. godini...

 Snezana-Pantic-preminula-uzrok-smrti-otkriven Izvor: MN PRESS

Tragedija je potresla Srbiju. Poznata srpska karatistkinja i supruga bivšeg golmana Partizana Đorđa Pantića je izgubila životnu bitku.

Snežana Pantić se dugo borila sa opakom bolešću, sa rakom dojke, ali na kraju nije uspjela da izađe iz toga kao pobjednica. Šampionka je prije nekoliko dana primljena u bolnicu, ali je nažalost preminula...

Snežana je rođena u Zrenjaninu 18. juna 1978. godine i sportom je počela da se bavi sa svega 11 godina. Počela je sa atletikom i gimnastikom, dok je mlađi brat Zoran nije odveo na karate trening.

On je odustao poslije nekoliko mjeseci, a Snežana je nastavila i dogurala je do samog vrha u svom sportu. Sa Đorđem se venčala 2006. godine u Beogradu pred porodicom i prijateljima.

Snežana Pantić je osvajala zlatne medalje na svjetskim i evropskim prvenstvima, Mediteranskim igrama, bila je prvakinja države 16 puta, osvojila je ukupno 36 medalja.

Iza sebe je ostavila 15-godišnju ćerku i supruga Đorđa, bivšeg golmana i trenera Partizana, kojeg je tužna vijest zatekla na mjestu trenera golmana Al Fejhe u Saudijskoj Arabiji u stručnom štabu trenera Vuka Rašovića.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC