• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mekinro prozvao Novaka, grend slem šampion ga ućutkao: Svađa legendi na Tviteru zbog Đokovića - "To ne shvatate o njemu"

Autor Dragan Šutvić

Australijanac je stao u odbranu Novaka poslije riječi Amerikanca.

 grend slem šampion brani đokovića  Izvor: Profimedia

Kako je Novak Đoković riješio da se oglasi po prvi put poslije deportacije iz Australije, tako su u svijetu tenisa svi počeli da reaguju na njegove riječi.

I dok su ga iz Amerike napadali, oglasio se prvi teniser koji brani Đokovića, a sada smo imali i prvu raspravu teniskih velikana zbog Srbina!

Možda će vas zanimati

O Đokoviću je govorio čak i ministar za imigracije Australije Aleks Houk, čovjek odgovoran za Novakovu deportaciju, koji je rekao da bi u toj zemlji bili otvoreni da se najbolji igrač svijeta vrati već 2023. godine.

Međutim, povodom Novakovih riječi o tome da neće da se vakciniše, javio se i Patrik Mekinro. Mlađi brat Džona Mekinroa i kapiten Dejvis kup selekcije SAD je za "ESPN" govorio na tu temu.

"Đoković je proveo 10 do 15 godina jureći Federera i Nadala. Konačno ih je stigao i bio je spreman na sprint da ih prestigne. I sada se zaglavio u blatu zbog odluke da ne primi vakcinu", rekao je Mekinro.

Međutim, te riječi nisu baš prijale Polu Meknamiju, bivšem australijskom teniseru i čovjeku koji je u dublu svojevremeno osvojio četiri grend slem trofeja. On je nekoliko puta stao u Novakovu odbrau, a to je učinio i sada, odgovorivši Mekinrou na Tviteru.

"Dragi Patriče, Novak nije proveo svoj život jureći Federera i Nadala, on je samo bio svoj i nastavlja to da bude. To je dio koji nedostaje mnogima koji ne mogu ili ne žele da ga vide", poručio je Meknami.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC