• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Sloge: Pokazali smo da možemo protiv Borca m:tel, već smo ih pobjeđivali ove sezone!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dejan Vasilić, šef struke rukometaša dobojske Sloge, vjeruje da njegov tim u petak u prvenstvenom dvoboju može ostvariti pozitivan rezultat protiv banjalučkog Borca m:tel.

 Dejan vasilić za MONDO o RK Borac - RK Sloga, prvenstvo i Kup BiH Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Drugu od tri utakmice u osam dana, rukometaši Borca m:tel i Sloge iz Doboja odigraće u petak u 17. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine s početkom u 17.30 časova, nakon što su Dobojlije poražene u prvom meču u "Boriku" (28:27) u prvom susretu četvrtfinala Kupa BiH.

"Malo je vremena za oporavak poslije prve utakmice u Kupu BiH a već sutra nas očekuje novi derbi gdje igramo za bodove. Borac je ekipa koja nema poraza ove sezone u prvenstvu, veoma su kvalitetni na svakoj poziciji, imaju tri reprezentativca BiH, ali mi smo pokazali da možemo igrati sa njima i već ih pobjeđivali ove sezone. Zato vjerujem da ćemo sutra ispraviti neke greške koje smo imali u prethodnom meču i da možemo zabilježiti dobar rezultat", rekao je strateg Dobojlija Dejan Vasilić za MONDO.

Sloga je ove sezone dva puta pobijedila Borac m:tel, prvi put u polufinalu Kupa Republike Srpske na završnom turniru u Gradišci (28:27), a drugi put takođe u polufinalu "Svesrpskog kupa" u Loznici (32:27).

Takođe, trener Sloge će u sutrašnjem susretu protiv Banjalučana imati i određenih kadrovskih problema.

"Na žalost doživjeli smo dvije povrede sinoć na utakmici. Veoma važna dva igrača Nikola Knežević i Vladimir Stanković su zaradili povrede koje će nam praviti problem u rotaciji, ali momci ako ponove utakmicu od sinoć uz maksimalno angažovanje gdje smo poraženi na jednu loptu, sigurno ćemo zabilježiti dobar rezultat".

A nakon sutrašnje prvenstvene, slijedi i revanš meč u dobojskim Osječanima.

"Što se tiče revanša u Kupu BiH, fokus je prvo na ovoj sutrašnjoj utakmici u prvenstvu koju moramo odigrati sa maksimalnim angažmanom cijele ekipe. S obzirom da je rezultat u prvoj utakmici mogao otići i na našu stranu, to nista ne bi mijenjalo. To je prvih 60 minuta, ostaje još jedna utakmica, a da se prođe u polufinale, mora se dobro odigrati i drugih 60 minuta", istakao je Vasilić.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Goran

Je li ti znas Vasilicu koliko je nas bilo na treningu 1989. godine?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC