• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zverevu poslije skandala vrijeđali djevojku, ona ih prozvala na Instagramu

Autor Haris Krhalić

Nijemac Aleksander Zverev učestvovao je u pobjedi Njemačke nad Brazilom u Dejvis kupu nakon nedavne diskvalifikacije sa turnira u Meksiku, a u centru pažnje našla se i njegova djevojka Sofija Tomala.

 Djevojka Aleksandra Zvereva odgovorila Brazilcima Izvor: YouTube/Australian Open TV/Instagram/sophiathomalla/Printscreen

Aleksander Zverev je prije samo desetak dana napravio nevjerovatan skandal na turniru u Akapulku, kada je bio izbačen sa turnira zbog nesportskog ponašanja. On je tada reketom udarao po stolici glavnog sudije na takav način da je bio vrlo blizu da povrijedi i sudiju.

Nijemac se sada vratio na teren u Dejvis kupu, ali je doživio brojne uvrede navijača u Brazilu, zbog čega se žalio i poslije svojih mečeva. Zverev je istakao i da su navijači vrijeđali njegovu devojku Sofiju Tomalu, koja je iskoristila priliku da prozove Brazilce.

Zverev je upisao dvije pobjede u singlu na putu Njemačke do pobjede 3:1 protiv Brazila, ali na konferenciji za medije je istakao da nije zadovoljan onim što su mu mnogi navijači govorili tokom susreta.

Poslije svog skandaloznog ponašanja, Zverev se brzo vratio na teren, a očekivano, nije imao mnogo fanova u Brazilu.

"Danas je brazilska publika prešla granicu. Oni su vrijeđali članove moje porodice i ljude koje volim", rekao je Zverev, aludirajući na njegovu devojku Sofiju.

Poslije ovih pobjeda, i Sofija Tomala se oglasila na njenom Instagramu. Objavila je fotografije sa Zverevom i poslala poruku koja neće Zverevu "kupiti" nove navijače.

"Brazil, bila nam je čast, ali Njemačka vam je opet isprašila du*e. Zbogom!", napisala je Sofija na svom Instagramu.

Upoznajte Sofiju Tomalu, Nijemicu osam godina stariju od Zvereva, inače poznatu i po tome što je bila u braku sa bivšim golmanom Liverpula Lorisom Karijusom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC