• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izašao na teren da "pogine", pa odveo Srbiju na SP: Dugo nisam igrao ovdje, došla mi je cijela porodica...

Autor Dragan Šutvić

"Želio sam puno, ali nisam ovo očekivao"

 dejan milosavljev o plasmanu srbije na svjetsko prvenstvo  Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije vratila se na Svjetsko prvenstvo jer je u subotu u Kragujevcu pobijedila Sloveniju i u revanšu baraža. Izabranici Tonija Đerone zablistali su u odlučujućim, žestokim mečevima za plasman, a heroj je u hali "Jezero" stajao među stativama gola "orlova". Bio je to golman Dejan Milosavljev (26).

Čudesni čuvar mreže Srbije završio je meč sa 16 odbrana i uz jedan postignuti gol u odlučujućoj seriji u završnici dao je ogroman doprinos velikom uspjehu. Poslije meča je govorio iskreno o motivaciji i o tome da je bio tužan kada je bio prinuđen da propušta velike turnire.

Možda će vas zanimati

"Uvijek sam srećan kad sam s ovom grupom momaka, tako je bilo i u prošlosti, tako je sada i vjerujem da će tako ostati i u budućnosti. Osjećam se posebno i bio sam jako nesrećan kad nisam mogao da nastupam na nekim prvenstvima zbog povrede, korone... Danas sam izašao na teren da poginem. Tako sam se osjećao, došli su ljudi da nas podrže, došla mi je cijela porodica, nisam dugo igrao u Srbiji. Imao sam motiv, ne znam ni sam kako je to proradilo u meni", rekao je Milosavljev u Kragujevcu.

"Želio sam puno, ali nisam očekivao da će biti ovakav meč kao danas. Hvala mojim saigračima koji su ispoštovali stvari u odbrani za koje smo se dogovorili i to je donijelo rezultat da ja budem uspešan. Hvala im na tome i stvarno sam ponosan što sam dio ovog tima sa stručnim štabom, saigračima i svim ljudima koji brinu i daju nam veliku podršku", dodao je on.

Poznato je već šta očekuje Srbiju na Svjetskom prvenstvu, a Milosavljev će i na tom turniru biti jedan od lidera ekipe Tonija Đerone.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC