• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rus došao po titulu u Beograd - Ovdje mi je ljepše nego u Hrvatskoj! Andrej nahvalio Srbiju, pa spomenuo i Vimbldon!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ruski teniser je stigao u srpsku prestonicu i ima samo riječi hvale, a novinari su ga pitali i o učešću na grend slemu u Engleskoj.

 andrej rubljov stigao u beograd Izvor: Profimedia

Spremno je sve za spektakl na Dorćolu. Na terenima teniskog centra "Novak" će od 18. do 24. aprila da se održi "Serbia open", turnir iz serije 250. Poznat je žrijeb, a prvi favorit svakako je Novak Đoković.

Odmah iza njega je Andrej Rubljov, osmi reket svijeta koji je i drugi favorit za beogradski trofej. Za razliku od Noleta koji je odložio konferenciju, ruski igrač je pričao sa predstavnicima medija, priznao je da se osjeća kao u Moskvi.

Možda će vas zanimati

Pored razgovora o turniru, sezoni i svemu što ga čeka, Andrej je uporedio i Srbiju i Hrvatsku i imao je dosta lijepih stvari da kaže o svemu tome.

"Osjećam se lijepo ovdje, prvi put sam u Beogradu i kao da sam u Moskvi. Ljetos sam bio na odmoru u Hrvatskoj, posjetio sam mjesta gdje imaju plaže i ne osjećam se isto, jer ni mi u Moskvi nemamo more. Ovdje je slično kao kod kuće, grad je manji, ali ponavljam, stvarno se osjećam kao u Moskvi", sa omijehom je počeo Rubljov.

Ne krije da bi volio da bude što uspješniji u srpskoj prestonici.

"Igrao sam dva teška meča u Monte Karlu prije dolaska ovdje, jedan sam dobio, durgi izgubio. Pokušaću ovdje da igram što bolje, došao sam da se takmičim, konkurencija je velika. Cilj mi je da se što bolje pripremim za sezonu turnira na šljaci."

Ulogu favorita je prepustio Novaku.

"Volio bih da dođem do finala, mada znam da svi to žele, svi na turnir dolaze sa željom da pobijede. Đoković je favorit i znam da bi mu taj trofej mnogo pomogao pošto neko vrijeme nije igrao."

Na kraju su ga novinari pitali da li će igrati na Vimbldonu, pošto se sve više spekuliše o potencijalnim sankcijama za ruske igrače.

"Ne znam još uvijek ništa, nemam dovoljno informacija o tome. Posljednje što sam čuo jeste da bi do kraja mjeseca trebalo da daju zvanične informacije. Sada je teško pričati o tome, jer ne znam šta će se dogoditi. Bolje da sačekamo dok ne bude zvanično", zaključio je Rubljov.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC