• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đokovića deportovao iz Australije, a sad mu se svi smiju: Skot htio da igra fudbal, pa pao na dječaka! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Čovjek koji je bio glavni protivnik ulaska Novaka Đokovića u Australiju sada je hit na internetu, ali ponovo nije ništa što će mu popraviti reputaciju...

 premijer australije pao na dječaka Izvor: Twitter/SBSNews/printscreen

Javnosti u Srbiji australijski političar Skot Morison postao je poznat dok je trajala golgota Novaka Đokovića u Melburnu, a sada je premijer Australije ponovo u centru pažnje. I dok se Novak oporavio od svega što je prošao, pa bi u Parizu mogao da stigne do 21. grend slema, Morisona tek čekaju muke na izborima...

Njegova partija nema podršku kakvoj se nada, a da bi prikupio glasove pokušava da se dopadne javnosti na razne načine. Tako je Morison želio da kreira sliku o čovjeku sposobnom da u školskom dvorištu igra fudbal sa dječacima, ali je tom prilikom povrijedio jednog od njih!

Možda će vas zanimati

Dok su igrali fudbal na travi, Morison se sapleo na veoma neobičan način i pao direktno na dijete koje je bilo ispred njega!

Iako u trenutku prije pada nije bilo nikog oko Skota, on je uspio da završi na zemlji, a da tom prilikom obori i dječaka koji je samo želio da igra fudbal. Čini se da je Skot Morison zapeo za gomilu vještačke trave koja je bila podloga tokom ove partije i da se zbog toga desio pad koji bi mogao da postane viralan snimak na internetu. 

Političar iz Australije ustao je sa zemlje uz osmijeh, a zatim se kod dečaka raspitivao da li je povrijeđen prilikom pada. Mladi fudbaler mu je "bacio kosku", a zatim se udaljio sa mjesta na kojem se desio incident.

Pogledajte ovaj bizaran incident:

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC