• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak igra sa rivalom koji će znati sve o njemu: Vajda mu je tajno oružje!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković već u drugom kolu igra protiv igrača koji je ove sezone na šljaci dobijao Top 10 igrača na šljaci.

 đoković protiv molčana u drugom kolu rolan garosa  Izvor: MN PRESS

Novak Đoković je na startu Rolan Garosa vrlo lako savladao Japanca Jošihita Nišioku u tri seta i prepustio mu je samo četiri gema, a u drugom kolu mu predstoji mnogo teži posao.

Rival je 24-godišnji Slovak Aleks Molčan koji je plasmanom u drugo kolo turnira u Parizu napravio svoj najbolji rezultat u karijeri na jedinom grend slemu na šljaci. 

Na ovaj meč će pažnju obratiti cijela teniska javnost pre svega zato što je Molčan sada pod nadzorom Marijana Vajde. Slovački stručnjak koji je najzaslužniji za Đokovićevu karijeru nije se poslije rastanka sa najboljim teniserom svijeta npovukao, kako se spekulisalo, već je počeo da radi sa Molčanom. 

Kao stručnjak koji najbolje poznaje Novaka Đokovića sigurno će znati da otkrije Molčanu "slabe" strane igre Novaka na šljaci.

IGRAO FINALE SA NOVAKOM!

Izvor: MN PRESS

Slovak je sada u životnoj formi. Na startu godine je bio 75. na svijetu, a sada je na 38. mjestu, a pobjeda mu je potrebna jer bi u slučaju poraza pao desetak mjesta na ATP listi. 

Šljaka mu je najbolja podloga i najveći uspjeh u karijeri je ostvario upravo na beogradskoj šljaci. On je prošle godine na Serbia Open stigao kao anoniman igrač, prošao je kvalifikacije i redom pobedio Hamada Međedovića, Peđu Krstina, Fernanda Verdaska i Federika Delbonisa na putu do finala.

Tamo je izgubio od Novaka 6:4, 6:3 i pokazao je odličnu igru. Ove sezone je takođe igrao dva finala turnira iz serije 250 na šljaci i oba je izgubio. U Maroku je od njega bio bolji David Gofan, a u Lionu Kameron Nori.

Na šljaci ima i svoju jedinu Top 10 pobjedu u karijeri do sada, trijumf nad Feliksom Ože-Aljasimom iz Marakeša ove godine. Meč sa Novakom ćemo gledati najranije oko 14 časova.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC