• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ruskinja je bila najseksi teniserka, a "kida" i u 42. godini: Ostavila reket prije 20 godina, udala se za pjevača (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Čuvena Ana Kurnjikova je prije skoro dvije decenije batalila tenis zbog povrede. Povukla se na vrhuncu slave, kada je važila za najljepšu sportistkinju svijeta...

 Kako-danas-izgleda-Ana-Kurnjikova Izvor: Profimedia/Electronic image

Ruska teniserka Ana Kurnjikova proslavila je 7. juna svoj 41. rođendan i još važi za jednu od najljepših sportistkinja svih vremena, iako njena igračka karijera i nije bila toliko sjajna.

Napravila je "bum" kada se pojavila devedesetih, ali zapravo njeni rezultati nisu tako impresivni. Najbolji plasman joj je osmo mjesto na WTA listi, ni na jednom grend slemu nije prošla dalje od četvrtfinala singla, a karijeru je prekinula vrlo rano zbog diskus hernije. Međutim, njena popularnost rasla je zbog izuzetne ljepote...

Iako je tenis morala da ostavi sa samo 22 godine, dakle skoro prije dvije decenije, uspon Ane Kurnjikove nastavljen je i poslije toga pošto je potpisala brojne sponzorske ugovore, bavila se manekenstvom i mnogim drugim stvarima.

Privlačila je pažnju i zbog burnih veza sa sportistima, bila je sa Pavelom Bureom, hokejašem, pa sa njegovim saigračem Sergejem Fedorovim, čak se spekulisalo i da bu bili u braku. Zanimljivo, još od 2001. godine je sa čuvenim latino pjevačem Enrikeom Iglesijasom.

Pojavila se prvo u spotu za njegovu pjesmu "Escape", dugo su demantovali da su zajedno iako su ih svuda pratili, ali prošlo je već dvije decenije otkako su par.

Imaju troje djece, posljednje rođeno 2020. godine, a Ana često na društvenim mrežama dijeli njihove fotografije. "Potkrade" se tu još i neki selfi, čisto da pokaže da je i dalje prava ljepotica, ali je rijetko viđamo u medijima, sem kad se pojave nove teniserke koje podsjećaju na nju poput Anisimove koju zovu "bejbi Kurnjikova".

Pogledajte kako danas izgleda Ana!

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC