• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jezivo! Hamilton jedva izišao iz bolida nakon trke: Možda će na pauzu! Leđa ga "ubijaju", evo šta je problem... (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Luis Hamilton ima velikih problema sa bolovima u kičmi i to je posebno bilo vidljivo nakon trke u Bakuu.

 Luisa-Hamiltona-bole-ledja-od-bolida Izvor: Twitter/sparepartspod/Screenshot

Luis Hamilton ima ogromnih problema u Mercedesu ove sezone pošto bolid jednostavno nije dovoljno dobar, niti je napravljen tako da odgovara njegovom stilu vožnje, ali postoje stvari koje još više brinu...

Pravo je pitanje kako je Hamilton završio trku za Veliku nagradu Azerbejdžana pošto je više puta preko radija saopštio svom timu da je u velikim bolovima. Da je zaista tako, vidjelo se na kraju trke kada je Hamilton jedva napustio svoje vozilo, polako se izvlačio i odmah se potom uhvatio za leđa.

Razlog zbog kog je Hamilton imao toliko problema sa leđima nisu njegove godine (37), nego to što je bolid tokom čitave trke ponovo "poskakivao", a to je pravilo pritisak na kičmu britanskog vozača.

"Stisnuo sam zube i izdržao bol samo zbog adrenalina. Ne mogu da opišem bol koji sam osjetio. Na kraju se samo moliš da se trka što prije završi", poručio je Hamilton koji je na kraju ostvario i sjajan rezultat pošto je kroz cilj prošao kao četvrti, a izabran je i za vozača dana.

S obzirom da se naredna trka Formule 1 vozi već narednog vikenda u Montrealu, postavlja se pitanje da li će Hamilton uopšte moći da se takmiči ili će umjesto njega "uskočiti" rezervni vozači Stofel Vandorn ili Nik de Vris.

"Ima probleme sa kičmom i može da ima posljedice. Mislim da to nije samo kod Hamiltona, ali ko njega se to najviše ispoljava. To utiče i na Rasela, ali i na mnoge druge... Vidjećemo za rezervnog vozača, uz nas su svaku trku, tako da ćemo odlučiti za sedam dana", poručio je "šef ekipe" Toto Volf.

Sedmostruki šampion Formule 1 je daleko od prošlosezonske forme i trenutno zauzima tek šesto mjesto u generalnom poretku sa 62 boda, tek jednom je bio na podijumu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC