• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krajinović bez šanse, Kirjos ga demolirao na Vimbldonu! Australijanac izgubio samo 6 gemova, pa poručio: Mogu do titule!

Autor Haris Krhalić

Filip Krajinović završio takmičenje na Vimbldonu porazom od Nika Kirjosa.

 Filip Krajinović poražen od Kirjosa Izvor: Profimedia

Filip Krajinović je završio takmičenje na Vimbldonu. Nik Kirjos ide dalje poslije savršene partije u duelu sa srpskim teniserom, izgubio je samo šest gemova i pokazao da skandal nije uticao na njega - 6:2, 6:3, 6:1.

Srbin ni u jednom setu nije imao ni promil šanse, u prva dva je Nik ekspresno pravio brejk i stizao do 3:0, da bi u trećem stigao i do 4:0 vrlz brzo. Statistički podatak koji kaže da Filip nije imao nijednu priliku za brejk najbolje oslikava stanje stvari na vimbldonskoj travi.

Kirjos će u narednom kolu najvjerovatnije igrati protiv Stefanosa Cicipasa koji je veliki favorit protiv Džordana Tompsona.

"Pobjeda u prvom kolu i teškom meču mi je mnogo pomogla. Protiv Filipa sam igrao mnogo bolje, bio sam u svojoj zoni komfora. Pokazao sam svima da sam veoma dobar teniser. Srećan sam, naporno radim, pripremao sam se za ovaj turnir cijele godine, zaokružio sam ga u kalendaru i od svih grend slemova rekao bih da ovdje imam najviše šansi da osvojim titulu. Imam težak žrijeb, igrao sam dobro i moram da se spremim za nastavka takmičenja", poručio je Kirjos poslije meča.

Samopouzdanje kod australijskog igrača nikada nije bilo problem, a sada je javno istakao da vjeruje u grend slem trofej na najprestižnijem teniskom turniru.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC