• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kejt Midlton zabranili da gleda Novaka na Vimbldonu!? Vojvotkinja otkrila veliku tajnu, ovo skoro niko nije znao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Malo je poznata priča da je Kejt Midlton bilo zabranjeno da dođe na Vimbldon na kome je Novak Đoković izgubio od Endija Mareja.

 Kejt Midlton nije mogla da gleda Vimbldon trudna Izvor: Profimedia

Novak Đoković je u nedelju osvojio Vimbldon pobijedivši Nika Kirjosa, a trofej mu je predala vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, koja ovoga puta nije prekršila "kraljevski protokol" kao prije tri godine.

Kejt Midlton je važan dio ceremonije još od 2016. godine, a i prije preuzimanja nove funkcije redovno je dolazila da gleda Vimbldon. Ipak, nije prisustvovala finalu 2013. godine između Endija Mareja i Novaka Đokovića. Željela je da ide, međutim na kraju joj je to zabranjeno pošto je bila u poodmakloj fazi trudnoće.

Možda će vas zanimati

"Bila sam trudna i nisam mogla da dođem... To je dobar razlog? Da, jeste, ali mi je i dalje žao. Rekla sam doktorima da bih mogla da odem ipak, na šta su rekli ni slučajno", ispričala je Kejt Midlton u dokumentarnom filmu "Naš Vimbldon".

U tom finalu Marej je osvojio svoj prvi Vimbldon pobijedivši Novaka Đokovića u tri seta (6:4, 7:5, 6:4). pa je tako Kejt Midlton propustila da vidi uživo kako jedan od njenih sportskih heroja podiže pehar i tako završava negativnu tradiciju da nijedan Britanac čak 77 godina nije slavio u "Ol Ingland klabu".

"Pisala sam mu poslije tog finala da se izvinim što nisam došla i čestitala sam mu", ispričala je Kejt Midlton koja je prisustvovala Marejevoj drugoj šampionskoj tituli na Vimbldonu 2016.

U međuvremenu se rodio princ Džordž, koji ju je "spriječio" da prekine tradiciju gledanja finala Vimbldona, pa su zajedno uz princa Vilijama prisustvovali "krunisanju" Đokovića. Srpski teniser je četvrti put uzastopno slavio na ovom turniru, a za njega je navijao i Džordž, vjerujemo i ostatak porodice.

Ipak je Đoković pokazao da je veliki džentlmen za razliku od mnogih drugih tenisera...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC