• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čuveni teniser stavio gorilu pored Lebrona! Odmah je obrisao sve, ali navijači su sačuvali: Optužen je za rasizam (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mateo Beretini se izvinio na Instagramu zbog poruke koju je prethodno okačio.

 Mateo-Beretini-optuzen-za-rasizam Izvor: Profimedia

Italijanski teniser Mateo Beretini izvinio se na Instagramu zbog objave koju je postavio o Lebronu Džejmsu, a koja je kod dobrog dijela navijača protumačena kao rasistička.

Prošlogodišnji finalista Vimbldona je bio zadovoljan partijom Džejmsa u takozvanoj profesionalnoj-amaterskoj "Dru ligi" jer je ubacio 42 poena (18/36 iz igre), a imao je još 16 skokova, tri asistencije i četiri ukradene lopte, međutim Beretini je to prokomentarisao vrlo nespretnim emodžijem: postavio je gorilu.

Beretini je ubrzo potom dobio stotine poruka u kojima su ga navijači optužili za rasizam, ali je bilo i onih koji su shvatili da se ovaj emodži često koristi i kada želi da se pokaže da je neko jak.

"Žao mi je ako je moj prethodni post na Instagramu uvrijedio nekoga. Obaviješten sam upravo da može lako da se pogrešno shvati i zato sam obrisao. Lebron Džejms je moj najveći idol, ugledam se na njega i za mene je velika inspiracija", napisao je Beretini na svom Instagramu ubrzo potom.

Za sada nije poznato da li je ova poruka stigla do Lebrona Džejmsa i kako ju je sam "Kralj" protumačio, ali je jasno da je Beretini bio vrlo neoprezan u svom izražavanju.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC