• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Insajder kraljevske porodice otkrio šta zaista misle o Đokoviću! Zbog jednog gesta biće vječno zahvalni Novaku

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković polako postaje prijatelj kraljevske porodice koja posebno cijeni jedan njegov gest u finalu Vimbldona.

 Novak Đoković prijatelj kraljevske porodice Izvor: Profimedia

Prošlo je već desetak dana otkako je Novak Đoković podigao trofej na Vimbldonu, čak sedmi u karijeri, a u Velikoj Britaniji i dalje se priča o ceremoniji kojoj je prisustvovala i kraljevska porodica. Tradicija nalaže da neko od članova "rojalaca" prisustvuje finalu, a i ovoga puta su to bili princ Vilijam i vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, dok je malo iznenađenje za sve bilo što su odlučili da povedu i svog osmogodišnjeg sina Džorda.

Prethodno je princ Džordž izazvao veliku pažnju javnosti zbog grimasa koje je pravio tokom jubileja kraljice Elizabete, dok je tokom finala Vimbldona bio znatno mirniji, iako su mu određene stvari na koje su ga roditelji natjerali smetale.

Možda će vas zanimati

Poznati britanski časopis "Woman's Day", koji aktivno prati sva zbivanja o kraljevskoj porodici, uporedio je princa Džordža sa njegovim ocem Vilijamom koji je 1991. godine takođe sjedio u boksu Vimbldona i nosio kravatu i odijelo. Bio je miran pored majke princeze Dijane i sličnost je nevjerovatna.

Jedina razlika je u tome što smo sada saznali za koga dječak navija. Princ Džordž je prije finala otkrio da će navijati za Đokovića protiv Kirjosa, a srpski teniser mu je nakon pobjede čak dao i da pridrži pehar. I to posebno cijene...

"Džordž je veliki ljubitelj sporta i uživao je jer je upoznao pobjednika turnira Novaka Đokovića. Kejt i Vils misle da je odlazak sa njim na brojne zabavne događaje dobar način da mu izgrade samopouzdanje za javne nastupe", prenosi insajder kraljevske porodice za pomenuti časopis.

Podsjetimo, Novak Đoković je napravio i džentlmenski gest tokom prilaska Kejt Midlton na ceremoniji, što su odmah primijetili svi britanski mediji, dok vojvotkinja ovoga puta nije prekršila "kraljevski protokol" kao prije tri godine.

Podsjetite se fotografija sa finala Vimbldona!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC