• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal - srpski MMA borac napadnut u Londonu! Pokušao da ga pretuče čovjek kojeg je nokautirao!

Autor Dragan Šutvić

Otkrio je pratiocima na društvenim mrežama šta se dešavalo na događaju UFC London.

 srpski mma borac napadnut u londonu Izvor: Profimedia

Najpoznatiji MMA borac srpskog porijekla obratio se pratiocima na društvenim mrežama šokantnom porukom. Aleksandar Rakić, koji se takmiči pod zastavom Austrije, fizički je napadnut sinoć u Londonu. Incident se dogodio na događaju UFC London, a njega je pokušao da savlada čovjek protiv kojeg se nekada borio u oktagonu.

Svojevremeno je Džimi Manuva dobio batine od Rakića, koji ga je nokautirao u njihovom jedinom međusobnom meču, a sada je pronašao najbezobrazniji način da uzvrati. Dok je Aleksandar Rakić napuštao dvoranu i kretao se ka hotelu, njegov nekadašnji rival ga je udario podlakticom u vrat!

Možda će vas zanimati

O tome Rakić nije želio da ćuti, već je čitavom svijetu ispričao šta se desilo nakon što je završeno veče u kojoj je publika ostala uskraćena za glavnu borbu, jer se Tom Aspinal povrijedio nakon 16 sekundi meča.

"Džimi Manuva, pi*ko, go*no jedno, kakvo sramno ponašanje sinoć. Ljudi, poslije UFC London događaja sa obezbjeđenjem sam krenuo ka hotelu da bi 'gospodin' nešto dobacio ka meni. Nisam čuo šta, stvarno, nemam ništa sa njim... Krenuo je da me udari na kvarno dok ne vidim, podlakticom me udario u vrat. Znao si da ću biti sam u Londonu i uradio si to. Toliko si loš gubitnik, hoću da ljudi znaju koliko si smeće od čovjeka i zauvijek ću biti u tvojoj glavi. Nokautirao sam te i cijeli svijet je to vidio. Lijepo spavaj i uživaj u penziji", izjavio je borac srpskog porijekla.

Aleksandar i Džimi borili su se na događaju odražnom prvog juna 2019. godine u Stokholmu, a Rakić je tom prilikom lako izašao na kraj sa protivnikom. Udarcem u glavu završio je borbu koja je trajala samo 42 sekunde, a Manuva se očigledno nije oporavio od tog poraza.

Inače, borac srpskog porijekla ima skor 14-3 u profesionalnoj karijeri i prije nego što je zbog povrede koljena morao da preda meč Janu Blahoviču važio je za jednog od najozbiljnijih kandidata za mjesto izazivača u poluteškoj kategoriji. Sigurni smo da će uskoro imati priliku da se bori za pojas, samo da se oporavi od neugodne povrede koljena koju je doživeo na tom meču.

Pogledajte njegovo obraćanje:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC