• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija opet razočarala, selektor pobjesnio! Vaterpolisti u problemu, Savić uvodi embargo!

Autor Haris Krhalić

Vaterpolisti Srbije su ovog ljeta na dva velika takmičenja zauzeli 5. mjesta.

 Dejan Savić ljut na svoje igrače Izvor: MN PRESS

Vaterpolo reprezentacija Srbije imala je dva velika turnira ovgo ljeta i na oba je razočarala plasmanom na kraju takmičenja. "Delfini" su i na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti i na završnom turniru Svjetske lige u Strazburu zauzeli peto mjesto. Selektor Dejan Savić izuzetno je ljut, iako je turnir završen trijumfom nad Crnogorcima.

Iako je bilo jasno da će se uspjesi iz prethodnih godina teško ponoviti sa podmlađenim timom, trofejni stručnjak nastupe u francuskoj ocjenjuje kao "blamažu"! Igre pune oscilacija i grešaka, krunisane sa tri pobjede i tri poraza nikako nisu zadovoljile selektora Dejana Savića.

"Ovo je ozbiljna blamaža. Samo je posljednja utakmica sa Crnom Gorom bila ono čemu težimo. Tu smo vidjeli drugačiji pristup, veću agresivnost, želju i volju. Sve prije toga je bilo, ponavljam, prava blamaža. Sve što smo imali u posljednjoj utakmici nismo imali tokom čitavog turnira", ističe selektor.

Srbija je bila izuzetno oslabljena, bilo je i drugih razloga koji su možda uticali na igre u Strazburu:

"Nema nikakvog opravdanja, nema izgovora za ono što smo pokazali u Strazburu. Mene alibi nikada nije interesovao. Bez agresivnosti, discipline, volje, želje nema igre. Jesmo došli prije svega da treniramo ali je ukupan utisak morao da bude mnogo bolji. Možda ću morati ja da se promijenim i sigurno ću morati da neke stvari ukinem, da stavim embargo na njih. Uz rad, nadam se da ćemo se pomjeriti od tog petog mjesta koje nam je izgleda rezervisano", dodao je Savić.

Za vaterpolo reprzentaciju Srbije ljeto nije gotovo. Nacionalni tim predvođen Dejanom Savićem okuplja se 31. jula u Beogradu, a dva dana kasnije odlazi u Trebinje gdje nastavlja pripreme.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC