• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludnica u Formuli 1 - neće da mijenja legendu: Dali mu bolid Fernanda Alonsa, njemu ne pada na pamet da vozi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Talentovani vozač iz Australije nema namjeru da u narednoj sezoni vozi za Alpinu, pod čijim je ugovorom već dvije godine.

 Oskar Pijastri nije potpisao za Alpinu Izvor: Profimedia

Veoma zanimljiva situacija dešava se Formuli 1, a u centru pažnje našla se ekipa Alpine. Tim koji je ostao bez Fernanda Alonsa danas je u saopštenju imenovao njegovo nasljednika, ali... Umjesto Španca koji se seli u Aston Martin i zauzima mjesto penzionisanog Sebastijana Fetela neće voziti Oskar Pijasti, iako je tim to najavio.

Rezervni vozač Alpine oglasio se nakon saopštenja da je on jedan od dvojica vozača tima za sezonu 2023. i demantovao je da ima potpisan ugovor sa ekipom. Ovakva neprofesionalnost dugo nije viđena u Formuli 1, a navijači su u šoku zbog propusta koji je Alpina dozvolila.

Možda će vas zanimati

"Koliko sam shvatio, bez mog odobrenja, Alpina je objavila saopštenje za javnost danas po podne da ću voziti za njih u narednoj sezoni. To nije tačno i ja nisam potpisao ugovor sa Alpinom za 2023. Neću voziti za Alpinu naredne sezone", napisao je Oskar Pijastri na svom Tviter profilu i tako napravio potpunu konfuziju u svijetu Formule 1.

Inače, Pijastri je talentovani australijski vozač koji je u uzastopnim sezonama osvajao titule u Formuli 3 i Formuli 2. Nakon velikog uspjeha u formula Reno Evrokupu 2019. godine, Pijastri je dobio priliku da se 2020. oproba u Formuli 3 gdje je odmah osvojio titulu. Naredne sezone je bio najbolji i u Formuli 2, pa je Alpina - inače Renoov tim u Formuli 1 - bila prezadovoljna njegovim rezultatima. Momak koji je od 2020. godine u Renoovoj vozačkoj akademiji oduševljavao je čelnike tima, sve do danas...

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC