• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Protivnik ga prebijao i bacao po podu - on se vratio sa dva udarca: Najluđa UFC borba godine

Autor Haris Krhalić

Spektakularna MMA borba dvojice takmičara koji su željeli ugovor sa UFC-om.

 Borba Dankana i Kembpela Izvor: Twitter/screenshot/@UFC

E, ovako se bori za ugovor u UFC! Škotski fajter Kris "Problem" Dankan dobio je profesionalni ugovor u najprestižnijoj MMA organizaciji nakon što je u velikoj borbi savladao Čarlija Kembpela. Njihov meč trajao je nešto manje od dva minuta, a pobjednik Dankan je gotovo čitavu borbu bio u podređenom položaju.

Škot je primao udarce, padao na patos i ustajao ošamućen zbog batina koje je dobio, ali nije odustao od borbe. Bio je strpljiv i muški je izdržao svaki udarac koji mu je bio namijenjen sve dok se nije ukazala šansa za kontru. Tada je preciznim udarcima u dva poteza poslao na pod protivnika... I završio borbu!

Krisu nije bilo potrebno mnogo vremena da pobijedi na ovom meču. Čim je uhvatio malo vazduha nakon što ga je Čarli prilično istukao, Dankan je plasirao udarac u protivnikovu bradu, a zatim još jedan dok je njegov rival padao na tlo. Već tada je sve bilo gotovo, a na licu mjesta pojavio se i sudija spreman da prekine ovu borbu.

Nakon pobjede na takmičenju koje se zove "Dana White Contender", Čarli Dankan postao je jedan od petorice boraca kojima je UFC ponudio ugovor. Dana Vajt je bio impresioniran Dankanovom pobjedom, a navijači i ljubitelji MMA jedva čekaju da ga vide u oktagonu najjače organizacije na svijetu.

Inače, Čarli Dankan je u dosadašnjoj karijeri imao 12 amaterskih (10-2) i 10 profesionalnih (9-1) borbi, uz impresivne rezultate koji garantuju da će biti zabavno gledati ga u UFC.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC