• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvoreno Evropsko prvenstvo u kajaku i kanuu! Banjaluka dočekala 300 takmičara iz 19 zemalja

Autor Dragan Šutvić

Danas je održana ceremonija svečanog otvarannja prvenstva.

 otvoreno evropsko prvenstvo u kajaku i kanuu Izvor: KK Vrbas mtel/promo

Svečana ceremonija otvaranja Evropskog prvenstva u kajaku i kanuu na divljim vodama za juniore i mlađe seniore (U-23) održana je ovog popodneva u Banjaluci.

"Uvjeren sam da su organizatori, kao i svih minulih godina, pripremili sve što je potrebno da imamo izvanredno takmičenje. Nas, u Evropskoj kajakaškoj federaciji, raduje što ove godine imamo timove iz čak 19 zemalja. Banjaluka se odavno pokazala kao sjajan domaćin, tako da nam preostaje samo da uživamo u dobrim trkama koje nas čekaju" poručio je Andrej Jelenc, član Izvršnog odbora Evropske kajakaške federacije.

Možda će vas zanimati

U ime organizatora, Kajak kanu kluba Vrbas m:tel, sreću svim takmičarima poželio je Dejan Travar.

"Kada smo pokrenuli priču oko organizacije velikih takmičenja u kajaku, mnogi nam nisu vjerovali, ali smo uspjeli da u Banjaluci organizujemo najveća svjetska takmičenja u ovom sportu. Hvala svima koji su nam pružali podršku i bili vjetar u leđa. Banjaluka je danas važna destinacija na kajakaškoj mapi planete i to nam je svima na ponos. Svim takmičarima želim puno sreće na putu ka ostvarenju sportskih ciljeva tokom Evropskog prvenstva", istakao je Travar, član Organizacionog odbora.

Za medalje se takmičiti timovi iz 19 zemalja sa više od 300 takmičara. Među njima je i Đovani, predstavnik Italije, koji očekuje dobre rezultate na rijeci Vrbas.

"Naš tim je u odličnoj formi. Naporno smo trenirali tokom priprema za Evropsko prvenstvo i sada je na nama da pokažemo svoj kvalitet na rijeci Vrbas. Neće biti lako, ali se radujemo izazovu koji nas čeka. Drago nam je i što je Banjaluka ponovo domaćin. Bili smo ovdje već nekoliko puta i uvijek smo naišli na srdačan doček. Želim da poželim sreću svima i da Banjaluku pamtimo po dobrom", istakao je ovaj Italijan.

Prve trke, kvalifikacione, u disciplini sprint, na programu su u četvrtak (25. avgust) od 10.00 časova u kanjonu Tijesno.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC