• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kanga se oglasio nakon skandala na Marakani: Šutnuo klupu, nije pružio ruku Stankoviću, a umjesto izvinjenja - snimak!

Autor Dragan Šutvić

Gelor Kanga se oglasio na Instagramu dan poslije eliminacije Crvene zvezde koju je oiejležio i njegov ružan potez kada je šutnuo klupu i nije pružio ruku Dejanu Stankoviću.

 kanga se oglasio nakon reakcije zbog izmjene  Izvor: TV Arena sport/screenshot

Gelor Kanga napravio je skandal prethodne večeri na stadionu "Rajko Mitić" kada se naljutio na Dejana Stankovića zbog izmjene u 53. minutu, dok je Crvena zvezda vodila 2:1 protiv Makabija i imala rezultat za produžetke.

Kako je objasnio Mirko Ivanić, Kanga i Stanković su još na poluvremenu razgovarali o izmmjeni pošto je Gabonac imao žuti karton i od ranije naviku da napravi glupost zbog koje će Crvena zvezda zažaliti, ali bez obzira na sve nije mirno prihvatio činjenicu da će utakmicu završiti na klupi.

Nismo čuli od Dejana Stankovića kakva je njegova reakcija na potez Gelora Kange, a gabonski fudbaler oglasio se dan kasnije na Instagramu na čistom srpskom - bez pominjanja detalja iz 53. minuta jučerašnje utakmice.

"Hvala svima na ogromnoj podršci i bezuslovnoj ljubavi koju nam pružate! Nismo uspjeli da se kvalifikujemo za Ligu šampiona, ali pred nama je Liga Evrope i šampionat, potrudićemo se da vas ovaj put ne iznevjerimo. Vaša podrška mi puno znači, hvala vam još jednom i volim vas!", napisao je Gelor Kanga uz ostavljena srca i spot za navijače Crvene zvezde, koji su ga u komentarima bodrili posliuje neuspjeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Dakle, nema izvinjenja, ali tu je snimak...

Nedavno je Kanga odigrao svoj 150. meč u dresu Crvene zvezde, a sportski direktor Mitar Mrkela najavio je pregovore oko novog ugovora (aktuelni ističe na kraju sezone), pa ostaje da vidimo da li će jučerašnji meč nešto promijeniti u tome.

Kanga je napravio kardinalnu grešku kada je u četvrtom minutu nadoknade prvog dijela svojeglavo krenuo u kontru i izgubio je loptu kojim je Sundgren savladao Borjana sa preko 25 metara, da bi nakon toga igra Stankovićevog tima počela polako da se raspada, sve do autogola Pavkova u 90. minutu za prolaz Makabija.

Pogledajte

00:29
Kanga se ljuti zbog izmene
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bob Rock

Od kada ga je izveo Zvezda nije postojala, tako da je bio u pravu...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC