• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan poslao centra kod Marka Gasola: Srpski košarkaš prvi put u inostranstvu, poslije 3 godine napustio crno-bijele!

Autor Dragan Šutvić

Srpski košarkaš promenio sredinu i sada će imati prvo inostrano iskustvo.

 dušan miletić otišao u đironu  Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Partizan oglasio se na zvaničnom sajtu i javnosti saopštio da će srpski centar Dušan Miletić (24) promijeniti sredinu. Nakon dogovora koje su postigle sve tri strane, centar se seli u Španiju i u redovima Đirone će imati prvo inostrano iskustvo u karijeri.

Rastanak Partizana i srpskog centra bio je očekivan ovog ljeta, jer Miletić u prethodnoj sezoni nije imao prilike da često bude na parketu. On je odigrao samo pet mečeva u ABA ligi i jednu utakmicu Evrokupa, pa je pronalazak nove sredine bio logičan.

Sada će Miletić imati priliku da se dokaže u inostranstvu, a u Španiji će imati priliku da sarađuje sa nekim poznatim košarkašima. Plej Đirone je nekadašnji igrač Crvene zvezde, dok je na centarskoj poziciji svjetski poznati Mark Gasol, koji baš u ovom klubu želi da završi karijeru. On igrača iz regiona sa Miletićem će igrati hrvatski košarkaš Roko Prkačin.

Inače, Miletić je član Partizana bio od 2019. godine kada je stigao iz kraljevačke Sloge. Momak rođen u Kosovskoj Mitrovici i pored tri godine u klubu nije dobio mnogo prostora za igru, a čak tri puta je odlazio na pozajmicu u Borac iz Čačka.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC