• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvije decenije Srpska opena! ATP uručio priznanje: Ovaj turnir prekretnica ka uspjehu za buduće zvijezde!

Autor Dragan Šutvić

Predstavnik ATP uručio je priznanje čelnicima Srpska opena.

 ceremonija 22.JPG Izvor: Srpska open

"Srpska open", banjalučki čelendžer, ove godine održava se jubilarni, 20. put, a povodom ovog velikog jubileja predstavnik ATP Džoš Meiseleš uručio je direktoru turnira Drašku Milinoviću prigodan poklon.

Meiseleš se u svom govoru prisjetio pokojnog Milana Radakovića koji je utemeljio čelendžer u Banjaluci, a potom se zahvalio predsjedniku Teniskog saveza Republike Srpske Drašku Milinoviću na svemu što čini da se ova bogata tradicija nastavi, a turnir unaprijedi.

Možda će vas zanimati

"Kao profesionalni teniski turnir sa najdužom tradicijom uBiH, ovaj događaj postao je svjetionik za sve sportove na ovim prostorima i čitavom čelendžer turu. ATP s ponosom obilježava 20 godina uspješnosti turnira iz serija Čelendžer tura u Banjaluci. Čast nam je da smo na ovom zajedničkom putovanju kao i dio vašeg uspjeha", istakao je Mejseleš, dodavši:

"Želio bih da se zahvalim Teniskom savezu Republike Srpske što ostavlja u nasljeđe ovaj veliki turnir. Već odavno se prepoznaje vaša posvećenost razvoju tenisa u Banjaluci. Ovaj trenutak ne bi bio upotpunjen bez napornog rada i zalaganja svih volontera, osoblja turnira, sponzora i svih iz Teniskog Saveza Republike Srpske i Teniskog kluba Mladost. Svi igrači kojima ste pružili mogućnost da napreduju u svojim karijerama duguju vam zahvalnost za strast i profesionalizam, kojima ste se vodili na ovom turniru kao domaćin i za vašu posvećenost ovom sportu i čelendžer turu koji je prekretnica ka uspjehu za buduće zvijezde i upravo je to pokazao ovaj turnir u uspješnim karijerama Feliksa Ožea-Alijasima, Dijega Švarcmana, Fabija Fonjinija i Janka Tipsarevića. Svi navedeni su se takmičili u Banjaluci prije nego sto su ušli u 10 najboljih igrača na svijetu", istakao je Džoš Mejseles.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC