• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo može samo Novak - skupio 26.000.000$ za tenisere! Otkriven novi projekat Đokovića, evo šta je napravio!

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković još jednom je pokazao kako se bori za kolege, napravio je novi projekat pomoći igračima.

 Novak Đoković asocijacija PTPA Izvor: Profimedia

Novak Đoković nažalost ne ide na US open, ali nastavlja da pomaže teniserima. Preko svoje asocijacije PTPA skupio je 26 miliona dolara koje će uložiti u novi projekat pomoći kolegama. U tome mu je pomogao američki milijarder Bil Akman.

Prema najnovijim informacijama Akman je glavni u kompaniji "Pershing Square Capital Managment" i zajedno sa nekadašnjim NFL igračem Ahmadom Nasarom je investirao u PTPA. Njih dvojica ujedno su postali i dio same organizacije i upustili su se u novi projekat.

"PTPA pokreće novu marketinšku ideju pod imenom 'Winner Alliance', njen cilj biće da maksimalno iskoristi marketing i poveća šanse za zaradu igračima i njihovim agentima van terena. Nasar i Akman biće zaduženi za taj projekat, dok su u Upravnom odboru i Kristina Frensis koja radi u kompaniji legendarnog NBA asa Medžika Džonsona, kao i osnivački kompanije 'Prsym' Džej Park i Muhamed Mian", navodi se u saopštenju.

Asocijaciju PTPA sa Novakom osnovao je kanadski igrač Vasek Pospišil. On nije krio zadovoljstvo zbog novog projekta i planova na kojima rade. Uvjeren je da će to pomoći teniserima.

"Nasar je savršen čovjek za ovu ulogu, donosi mnogo iskustva, radio je sa raznim sportistima u različitim sportovima. Nastavljamo da gradimo našu bazu liderstva, znamo svi koliko je Ahmad uradio na polju marketinga i koliko je uspjeha imao u prošlosti. Igrači traže nezavisan glas i mjesto za stolom, a putem ovog projekta stvorićemo resurse koji će praviti razliku u životima igrača na razne načine", poručio je Pospišil.

Pored spomenutih projekata, PTPA započinje i platformu za igrače (PSP) koja će im pomoći na putovanjima i omogućiti razne popuste za grupnu kupovinu. Ti popusti će pomoći igračima prilikom rezervisanja smještaja, hrane i drugih benefita poput osiguranja, putovanja, logističke podrške, savjeta advokata ukoliko postoji za to potreba, savjetnike za odnose sa medijima...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC