• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal reketom razbio nos, pa krvav ležao na terenu: Španac poslije udarca u glavu šokirao izjavom o incidentu! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Španski teniser bio žrtva svog reketa tokom meča protiv Fonjinija.

 Rafael-Nadal-razbio-nos-reketom Izvor: Tweet/Wide World of Sports

Rafael Nadal je savladao Fabija Fonjinija (3:1) i nastavio put do trofeja na US Openu, a ovaj meč obilježila je i bizarna povreda. Španac se povrijedio reketom, odnosno udario je sebe u nos prilikom pokušaja da stigne jednu loptu koju je Italijan poslao.

Nakon što je izveo udarac, čuveni španski teniser zakačio je i sebe po licu, a odmah se pojavila krv. U prvi mah nije znao šta se desilo i odakle krv teče, pa je nastalom situacijom bio potpuno zbunjen. Počeo je da se dodiruje ka licu i da ide ka mreži, na kojoj ga je čekao rival. Imao je Rafa dovoljno pribranosti da ode do svoje klupe i tamo legne prije nego što se pojavi doktor koji je trebalo da mu sanira povredu.

Medicinski tajm-aut zatražen je odmah, a ljekar je lako riješio Nadalov problem. Fabio Fonjini morao je da sačeka samo nekoliko minuta kako bi doktor zaustavio krvarenje na licu španskog tenisera i meč je mogao da se nastavi. Mada, Italijan nije imao mnogo šanse da preokrene ishod ovog meča. Iskusni Fonjini osvojio je prvi set, zatim izgubio naredna dva, a u trenutku povrede bilo je 3:0 u četvrtom setu za Španca.

Nadal je rutinski priveo meč kraju i prepustio je svom velikom rivalu samo jedan gem. Po završetku susreta Rafael Nadal ispričao je da mu ovo nije prvi put da doživi sličnu povredu, ali da se ranije nije udarao teniskim reketom. "Malo mi se vrtelo u glavi i bilo je bolno. Desilo mi se ovo i ranije, ali sam se udario palicom za golf, a ne teniskim reketom", otkrio je španski teniser. Pogledajte kako je došlo do ovog incidenta:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC