• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos na US Openu - novinar optužio Nadala za varanje! Rafa se svađao pred kamerama: Ne pomažu mi sudije!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rafael Nadal je na konferenciji za medije imao i svađu sa jednim od novinara...

 Novinar-optuzio-Rafaela-Nadala-da-vara Izvor: Printscreen/YouTube/US open

Rafael Nadal pobjedom je započeo US open, pa se potom svađao sa jednim od novinara na konferenciji za medije. Dobio je pitanje o kršenju pravila i o tome kako ga sudije ne sankcionišu zbog toga kao recimo neke druge igrače. Saslušao je sve to i onda je prasnuo u smijeh.

Jedan od predstavnika "sedme sile" je Nadala podsjetio na jednu raniju izjavu Džona Mekinroa, pa ga je potom upitao "da li to što ga sudije ne kažnjavaju za kršenje pravila od 25 sekundi između servisa baca sjenku na njegovo zavještanje".

"Mislim da je to šala. Tokom cijele svoje karijere dobio sam toliko upozorenja, nikada za lomljenje reketa ili tako nešto, već baš za tih 25 sekundi. Znojim se mnogo, imam taj problem. Već nekoliko godina nam skupljači loptica ne dodaju peškire, morate da idete na drugu stranu terena da ga uzmete kada to učinim znam da ću imati problem i da će trajati duže. Nemam protekciju kod sudija, samo se više znojim", rekao je Nadal.

Isti novinar želio je da nastavi razgovor sa Špancem na tu temu, pa se umiješao moderator konferencije i nešto oštrijim tonom mu rekao da je "postavio pitanje već i da ne može opet". Tada je reagovao Rafa i rekao da želi da nastavi razgovor, pa ga je novinar pitao "da li to znači da za njega treba da važe drugačija pravila jer se više znoji."

"Ne, ne. Nisam to rekao. Poštujem pravila. Ukoliko prekoračim tih 25 sekundi uvijek dobijem upozorenje. Nemam drugačiji tretman kod sudija. Ne znam zašto je Mekinro izjavio tako nešto, moraću da porazgovaram sa njim kasnije", sa osmijehom je zaključio Nadal.

Rafael Nadal konferencija na US openu
Izvor: Youtube/US Open Tennis Championships

Španski igrač u narednom kolu igra protiv Fabija Fonjinija, a pobjednik tog duela igraće u trećem kolu sa boljim iz okršaja Miomira Kecmanovića i Rišara Gaskea.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC