• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal potresa tenis - optužila trenera da ju je silovao! Francuskinja otkrila sve: Laž je da sam pristala!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Francuska teniserka Fiona Fero tvrdi da je njen trener Pjer Buter zlostavljao...

 Francuska teniserka Fiona Fero tvrdi da je njen trener Pjer Buter zlostavljao... Izvor: Profimedia

Skanadal potresa teniski svijet, Fiona Fero (25) optužila je svog trenera Pjera Butera (50) da ju je silovao i zlostavljao u periodu između 2012. i 2015. godine kada su radili zajedno. Podnijela je tužbu protiv njega i cijeli slučaj biće riješen na sudu.

Mnoge teniserke stale su na njenu stranu, a njegov advokat Virdžini Pin se oglasila i istakla da "njen klijent priznaje da je postojala veza između njih dvoje, ali da su na to oboje pristali". Ubrzo se je na to reagovala i francuska teniserka koja se javila na društvenim mrežama.

"Mogu da potvrdim da ni na šta nisam pristala i da je to laž. Vjerujem u pravosudni sistem svoje zemlje i želim da se zahvalim svima koji su me podržali", poručila je Fero i tako demantovala navode njenog nekadašnjeg trenera. Ubrzo je dobila podršku mnogih ljudi širom planete.

Ovo je Fiona Fero:

Inače, Buter je sarađivao sa trenutno najboljom francuskom teniserkom 10 godina Aliz Korne. Zbog toga je ona pozvana da svjedoči na sudu. O tome je pričala na jednoj od konferencija za medije na US openu.

"Za mene je to previše ozbiljna tema da bih o njoj pričala tokom turnira. Mnogo utiče na mene i moram da priznam da nisam dobro spavala zbog svega toga. Moram da čestitam Fioni na hrabrosti. Svi smo uz nju i ima našu podršku", rekla je Korne.

Fero je trenutno 259. na WTA rang-listi. Izgubila je u prvom kolu kvalifikacija za US open, a najbolji rezultat na grend slemu je plasman u osminu finala Rolan Garosa 2020. godine. Najbolji plasman u karijeri imala je u martu 2021. godine kada je bila 39. na svijetu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC