• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludilo na US Openu - jutjubera šišali dok se igrao tenis: Pravio haos na tribinama, obezbjeđenje ga izbacilo sa turnira!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nevjerovatna scena tokom jednog od najboljih mečeva na turniru.

 Jutjuber-osisan-na-tribinama-US-opena Izvor: Twitter/SportsCenter/printscreen

Četvrti grend slem u ovoj teniskoj sezoni donijeće nam novog velikog šampiona, ali i novo lice na prvom mjestu ATP liste, pa ljubitelji ovog sporta sa mnogo pažnje prate završnicu turnira u Njujorku. US Open ulazi u posljednju fazu, a teniserima je na kratko šou ukrao jedan američki jutjuber.

"Jidion", koji se inače bavi i rep muzikom, riješio je da za svoj kanal snimi nevjerovatan video i tako prikupi na stotine hiljada pregleda. Ovaj veoma poznati američki jutjuber odlučio je da se ošiša tokom trajanja meča Karena Hačanova i Nika Kirjosa.

Njegov saradnik na projektu držao je mašinicu, a Džidon Adams normalno sjedio na svom mjestu i posmatrao sjajan meč dvojice odličnih tenisera. Rus je uspio da eliminiše Australijanca kojem je poraz teško pao, a pitanje je da li će Adams moći da gleda neki od narednih mečeva na turniru. Sigurni smo da će Hačanov igrati polufinale, ali Džidon vjerovatno neće biti na tribinama.

Kada su vidjeli šta radi tokom četvrtfinalnog meča, radnici obezbjeđenja su izbacili američkog jutjubera sa stadiona, pa bi on mogao da se sretne i sa nekom malo dužom kaznom ulaska na četvrti grend slem sezone. Ipak, djeluje da je ispunio svoju misiju. Uradio je ono što je želio, fotografi i televizijske kamere primijetili su njegovo šišanje, a snimak koji je napravio za jutjub sigurno će prikupiti na stotine hiljada pregleda. Zbog toga je i došao na turnir. Pogledajte tu scenu:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC