• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos na US Openu - Kirjos izgubio, pa divljao kao nikad! Vadio stvari iz torbe i bacao, ponašao se kao dijete (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nik Kirjos nije uspio da dođe do polufinala US Opena, a u njegovu odbranu djeluje da je imao povredu zbog koje nije bio na maksimumu. Ipak, ponašanje nakon poraza je nedopustivo...

 Nik-Kirjos-ispao-sa-US-Opena Izvor: Twitter/ClutchPointsApp/printscreen

Kada je Rafael Nadal eliminisan sa US Opena činilo se da velike šanse za trofej na grend slemu ima Nik Kirjos, finalista Vimbldona, međutim zaustavljen je u četvrtfinalu. Djelovalo je da je veliki favorit u duelu sa Karenom Hačanovim, međutim teniser iz Rusije je slavio u pet setova (7:5, 4:6, 7:5, 6:7, 6:4) i stigao do polufinala u Njujorku, gdje će preko Kaspera Ruda pokušati da dođe i do svog prvog grend slem finala.

Meč je trajao čak tri sata i 41 minut, a čim su se Kirjos i Hačanov, koji se inače ne vole, pozdravili na mreži - Australijanac je počeo da divlja zbog poraza koji mu je pao baš teško.

Kirjos je prvo tri puta "olupao" reket o beton, da bi mu i to bilo malo - tako da je iz torbe izvadio rezervni i njega takođe polomio. Zbog toga ga sigurno čeka i novčana kazna, međutim ako ništa sebi je bar na trenutak "izbio stres" pošto je na nečemu morao da se iskali, a bolje na reketu nego na Hačanovu.


Njih dvojica imaju istoriju za vrijeme pandemije kada je Hačanov pokušavao da "smiri" Kirjosa dok je komentarisao pogrdnim riječima Matsa Vilandera, ali kada nije uspio Rus mu je rekao "pročitaj par knjiga, pa preispituj moj intelekt".

Podsjetimo, Kirjos je na US Openu izbacio šampiona Danila Medvedeva, dok je od najvećih favorita još u prvom kolu eliminisan Stefanos Cicipas. Tako su sa jedne strane ostali samo Hačanov i Rud, dok se na drugoj strani za polufinale bole Rubljov i Tijafo, odnosno Alkaraz i Siner. Neko od njih šestorice biće osvajač US Opena.

Ujedno, od rezultata na ovogodišnjem US Openu zavisi i poredak na ATP listi od ponedjeljka...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC