• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rafa izgubio set, pa napravio potez zbog kog ga svi napadaju! Navijači su bijesni na Nadala: Zašto mu se ovo toleriše!?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rafael Nadal je poslije izgubljenog prvog seta protiv Fransisa Tijafoa otišao u toalet i tamo se zadržao skoro devet minuta

 Rafael Nadal ostao devet minuta u toaletu Izvor: Printscreen/Eurosport

Rafael Nadal igra u osmini finala US opena protiv Fransisa Tijafoa i tamo je napravio jedan ne baš kolegijalan potez poslije izgubljenog prvog seta. Američki teniser napravio je iznenađenje na startu meča. Uspio je da dođe do vođstva (6:4) i onda je španski igrač neprijatno iznenadio sve. Čak je i Amerikanac protestovao.

Naime, kada je završen prvi set Rafa je tražio pauzu za toalet, što je po pravilima dozvoljeno. Onda je otišao sa terena i napravio je pauzu od skoro devet minuta. Pojedinci su mu zviždali sa tribina zbog toga, čak je i Tijafo izgubio živce u jednom trenutku. Prišao je sudiji u stolici i pitao ga hoće li reagovati i koliko vremena mu je dozvoljeno da bude tamo.

Nadal se vratio poslije skoro devet minuta na teren sa svojom torbom. Onda je "ukrao" još malo vremena dok je tražio reket, pa da popije vodu, a tek onda je izašao nazad na svoju stranu i započeo drugi set. Ostaje da se vidi kako će ovo uticati na igru obojice tenisera i kome će više odgovarati ova pauza. Za to vrijeme je pokrenuta bura i na društvenim mrežama.

Ovako je to izgledalo:

Na internetu su se pojavili oni koji napadaju, ali i oni koji brane Nadala. Navijači su se zapitali jednu stvar većinom "Zašto mu se ovo toleriše?" Pitali su i zašto sudija nije reagovao i zašto nije tražio da se ranije vrati. Oni koji su ga branili tvrde da je "sve to normalno i da je možda imao neki problem zbog kog je duže morao da ostane".

Interesantno je da se sve ovo dešava nedugo poslije konferencije u kojoj je jedan novinar optužio Rafu da vara, na šta je on odgovorio sa osmijehom i rekao da "mu je to smiješno i da on nema protekciju sudija." Ukoliko Nadal preokrene, definitivno će ova pauza biti jedna od glavnih tema na konferenciji...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC