• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok - Federeru se pojavio novi problem: Nije igrao 428 dana, a zbog ovoga bi mogao da propusti saradnju s Novakom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rodžer Federer bi trebalo da na Lejver kupu zaigra rame uz rame s Novakom Đokovićem, Rafaelom Nadalom i Endijem Marejem, ali nove informacije navode da do toga možda neće doći.

 Rodzer-Federer-ima-vodu-u-koljenu-propusta-Lejver-kup Izvor: Profimedia

Za oko dvije nedjelje, počinje novo izdanje Lejver kupa, takmičenja na kojem bi Rodžer Federer trebalo da se vrati tenisu poslije više od godinu dana pauze. Takmičenje koje je u osnovi pravljeno po njegovoj zamisli, ipak, moglo bi da stigne prerano za Švajcarca.

Legendarni Federer ima novi problem koji otkrivaju švajcarski mediji, zbog čega bi moglo da se desi da se Rodžer ne pojavi u timu Evrope uz Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Endija Mareja!

Federerova trka sa vremenom uveliko traje. Čas se pojavljuju informacije da ponovo igra, čas da ponovo pauzira, a sada su stigli novi detalji o njegovim problemima sa povredom koljena koja ga je već nekoliko puta dugo odvajala od terena. Osvajač 20 grend slem trofeja bi trebalo da se vrati na teren u septembru na Lejver kupu u Londonu, ali pitanje je da li će u tome uspjeti u kojoj ulozi će se pojaviti na teniskom spektaklu. Švajcarski "Blik" piše da njegov oporavak teče sporije nego što je bilo očekivano.

"Rodžer je radio fitnes i igrao je tenis. Pokušava da se spremi za Lejver kup", rekao je njegov agent Toni Godsik. Ali "Tages Ancajger" navodi da se Federeru vratila voda u koljenu i to onom koje je već tri puta operisao. Rezultat toga su bolovi kada igra.

"Kako Blik saznaje, bol je činjenica. Ozbiljnost bolova i do koje mjere bol utiče na njega ostaje nejasno", piše švajcarski list. Federer se na društvenim mrežama oglasio video snimkom na kom se vidi da trenira i to mjesec dana prije početka Lejver kupa.

Naravno, vidio je odmah postao viralan, fanovi su se radovali njegovom povratku, ali moguće je da do toga ne dođe. Plan je da se Federer pojavi prvo na Lejver kupu od 23. do 25. septembra, a onda i kasnije u oktobru na ATP turniru u njegovom rodnom Bazelu.

Ipak, sada su svi ti planovi ugroženi. Federer nije igrao od četvrtfinala Vimbldona 2021. godine kada je riješio da ode na operaciju koljena, a trenutno nije rangiran na ATP listi zbog dugog odsustva. Od njegovog posljednjeg meča na ATP turu prošlo je 428 dana...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC