• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rafa pisao Novaku zbog snimka - Hej, čekajte mene! Đoković i Beretini se oglasili iz Londona, a onda je i Nadal reagovao

Autor Dragan Šutvić

Rafael Nadal reagovao na snimak Đokovića i Beretinija.

 đoković i beretini snimili video Izvor: Printscreen/Twitter/Laver Cup

Spektakl u Londonu, Rodžer Federer se oprašta od tenisa, igraće svoj poslednji meč u dublu, a tamo je i Novak Đoković. U opuštenoj atmosferi na "Lejver kupu" igrači se spremaju za ono što slijedi. Tako su Novak i Mateo Beretini napravili jedan kratak klip na terenu i nasmijali mnoge. Sve to ispratio je i Rafael Nadal.

Dok su Srbin i Italijan zbijali šale, snimali i potom postavili sve na društvene mreže, javio se i španski teniser na Tviteru. On tek treba da stigne u glavni grad Engleske. "Hej, dolazim u četvrtak. Ujutru stižem u London, čekajte me", napisao im je Rafa iz Španije. Kada je u pitanju snimak, sve počinje sa riječima Beretinija. "Zdravo momci, ovde sam sa mojim prijateljem Novakom u veoma lijepoj areni, tim Svijeta trenira, to nas ne zanima previše", rekao je Mateo.

Onda je na scenu stupio Đoković i uzeo riječ. "Radimo skauting, sa Mateom, najzgodnijim igračem u našem timu. Postavlja standarde u svom 'Bos' odijelu, izgledaće sjajno večeras. Pokušavamo da kompenzujemo nedostatak dobrog izgleda sa dobrim tenisom", nasmijao je Novak i Matea i na to dobio odgovor od italijanskog asa "Baš se trudimo".

Federer je jedan od organizatora "Lejver kupa", ovo je takmičenje kojem će se izvjesno posvetiti po završetku karijere. Cilj je zabava i šou za publiku, pa se tako organizuju mečevi između tima Evrope i Svijeta.

Kapiten evropskog tima je Bjorn Borg i pored Novaka, Rodžera, Rafe i Matea tu su Kasper Rud, Stefanos Cicipas i Endi Marej. Kapiten tima Sveta je Džon Mekinro i tamo će igrati Feliks Ože-Alijasim, Tejlor Fric, Dijego Švarcman, Francis Tijafo, Aleks de Minor, Džek Sok i Tomi Pol.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC