• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak otkrio sve o WhatsApp grupi sa Federerom i Nadalom: Đokovića pitali o rivalima, a on ispričao kako se dopisuju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Lejver kup je jedinstveno takmičenje u svijetu tenisa, zbog čega dobijamo i opuštenije izjava najvećih zvijezda poput Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala, koji su samo na tom turniru zapravo saigrači.

 Novak-Djokovic-ima-WhatsApp-grupu-sa-Federerom-i-Nadalom Izvor: Profimedia/Anadolu Agency/Lukas Kabon

Novak Đoković je ponovo u Londonu i igraće na prvom turniru od osvajanja Vimbldona u tom istom gradu. Radi se o Lejver kupu, koji će ove godine biti posebno izdanje, imajući u vidu da će na njemu Rodžer Federer okončati svoju profesionalnu karijeru.

Najveće zvijezde svjetskog tenisa se odlično provode, Novak je iskoristio priliku da "pecne" Endija Mareja tokom šetnje ulicama Londona, a glavna tema svih intervjua je i dalje Rodžer Federer.

O njemu je ponovo pričao i Novak. Nakon što ga je Švajcarac dočekao i zagrlio po dolasku u "O2 arenu", Đoković je za "Eurosport" govorio o nastupu na Lejver kupu, time što će biti saigrač sa svojim najvećim rivalima, ali je otkrio i još neke zanimljive detalje. Recimo, poput tog da ima WhatsApp grupu u kojoj se dopisuje sa Federerom i Rafaelom Nadalom.

"Sjajno je da imamo šansu da provedemo neko kvalitetno vrijeme van terene zajedno. Imali smo timske večere, pričali smo o tenisu, sportu, životu... Ovo obično nemamo na turu, imamo svoje timove, porodice, pa je ovo prilično jedinstveno", počeo je Đoković.

"Svi želimo da pobijedimo i da se dobro pokažemo u isto vrijeme zbog Rodžerovog oproštaja i prilika da budem sa nekim od mojih najvećih rivala u karijeri, daje vam želju da dijelite lijepo vreme van terena takođe. WhatsApp grupa nas drži zajedno", otkrio je Novak Đoković zanimljive detalje. Evo kako je izgledao susret Federera i Đokovića u Londonu, sada već bivših rivala:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC