• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludilo u Formuli 1 - vozač se izgubio na stazi: Kanađanin nije znao gdje je, pa smislio loš izgovor! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Kanadski vozač poznat po skandalima izgubio se u krivinama staze Suzuka.

 Nikolas Latifi se izgubio na stazi Izvor: Twitter/ZockerfreakYT/printscreen

Veoma komična scena dogodila se u Formuli 1, jer je Nikolas Latifi zalutao! Vozač koji na kraju sezone napušta Formulu 1 jer mu ističe ugovor sa Vilijamsom našao se u centru pažnje kada je na jednom od prvih treninga u Japanu radio vezom javio svom timu da se "nešto čudno dešava sa bolidom".

Zapravo, bio je to samo izgovor kanadskog vozača koji je nekoliko sekundi ranije napravio veliku grešku. On je loše pročitao stazu i skrenuo je prije nego što je stigao do krivine, pa je završio na dijelu asfalta koji nije predviđen da se koristi tokom trke. Ispred njega se ukazala ograda, a Latifi je pokušao da se opravda prebacivanjem krivice na bolid.

Ipak, svima je bilo jasno šta se desilo. Jedini vozač koji je ove sezone učestvovao na svim trkama, a da nije osvojio bod je pogriješio, pa se nekoliko sekundi kasnije okrenuo i nastavio put ka cilju na stazi Suzuka u istoimenom japanskom gradu. Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, Nikolas Latifi već je obilježio Formulu 1 skandalima. On je više poznat po cirkusu koji pravi kad se pojavi na stazi nego po dobroj vožnji. Do sada je u karijeri osvojio samo sedam bodova, a najbitniji trenutak njegovog učešća u Formuli 1 je trkački incident sa Mikom Šumaherom na velikoj nagradi Abu Dabija u prethodnoj sezoni. Tokom posljednje trke u godini zbog njega je na stazu morao da izlazi "sejfti kar", a odluke koje su donijete nakon toga Maksu Ferstapenu dale su priliku da pretekne Luisa Hamiltona i ukrade mu titulu o kojoj se ovih dana ponovo priča.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC