• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šumaher opet napravio haos u Formuli 1, zbog ovog mu spremaju otkaz: Svima je prekipjelo - Radi to već treći put! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mik Šumaher je daleko od očevog umijeća, a očigledno je da je svaki put kada izađe na stazu prijetnja za ostatak vozača!

 Mik-Sumaher-otjeran-iz-Formule-1 Izvor: Twitter/Printscreen/@F1

Uspio je u svojoj drugoj sezoni u Formuli 1 Mik Šumaher da osvoji svoje prve bodove, ali nije nikoga ubijedio da mu je mjesto u ovom takmičenju i sada je sve bliže tome da napusti F1.

Ovaj 23-godišnji Nijemac nije povukao na oca i strica koji su godinama vozili u najprestižnijoj auto-moto konkuenciji. Sin najvećeg vozača u istoriji je u petak na treningu za Veliku nagradu Japana napravio jpš jednu ogromnu grešku i tako dodatno naljutio vlasnike Hasa. 

Sada se u krugu u kome se vraćao u boks zabio u ogradu i razlupao svoj bolid, što nije ništa što bilo koga čudi jer je prošle sezone bio vozač koji je nanio ubjedljivo najviše štete svojim vozilima. Pogledajte tša mu se sada desilo:

On je prošle sezone naneo više od 4.000.000 dolara štete svojim bolidima. Uspio je da polomi prednje krilo osam puta, prednje i zadnje vješanje devet puta, mjenjač mu je redovno bio u kvaru, a recimo prošlogodišnji timski kolega Nikita Mazepin je svoj tim koštao duplo manje - 2.000.000 evra. Šef Hasa Ginter Štajner je bio na ivici živaca poslije još jedne greške Mika Šumahera.

"Ovo mu je već treća teška nezgoda ove sezone", rekao je on.

Za narednu sezonu Has ima mnogo veće ambicije i potpisali su Kevina Magnusena, a od njega je Šumaher ove sezone redovno sporiji. Zbog toga se već spominju Danijel Rikijardo, Antonio Đovinaci i Niko Hulkenberg kao potencijalni vozači Hasa umjesto Šumahera naredne sezone.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC