• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

15-godišnjak osvojio evropsko zlato, pa se šokirao: Ono što su mu priredili drugari iz škole pamtiće cijeli život! VIDEO

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Tag O'Donel je navikao na udarce i borbe, ali na ovakve dočeke nije!

 Bokser Tag O'Donel dočekan kao heroj u školi Izvor: twitter/@ladbible

Petnaestogodišnji Irac Tag O'Donel postao je evropski prvak u boksu u svojoj kategoriji, a to nikada neće zaboraviti iz nekoliko razloga. Samo pet godina nakon što je krenuo da se bavi boksom osvojio je titulu, a nakon borbe u kojoj se okitio zlatom dočekan je kao heroj u svojoj školi! 

Njegovi drugovi iz škole dočekali su ga gromoglasnim aplauzima i ovacijama, a profesori su jedva dočekali da se izgrle sa momkom koji je ponos škole! On je samo prolazio nasmijan i vidno dirnut gestom škole i svojih drugara. 

"Uopšte nisam očekivao ovakav doček, mama me je dovezla jer sam kasnio i nije ništa rekla o ovome", iskren je bio Tag, a onda se osvrnuo na svoju titulu:

"Mnogo mi znači to što sam osvojio evropsko zlato, oduševljen sam. Kvalitet boksa je bio ozbiljan, ali moja priprema i treningu su bili perfektni tako da sam dostigao vrhunac forme u pravom mometu. Uz to sam mogao da čujem ljude iz mog ugla koji me bodre što je bila ubitačna kombinacija", rekao je O'Donel, a pogledajte kako je izgledao njegov doček:

Do finala je dobijao borce iz Jermenije, Italije, sa Kipra i iz Engleske, a u finalu je savladao Poljaka Pavela Urbanska 5:0. Njegovi planovi su sada veliki, planira već sljedeće godine sa 16 da se bori u U18 kategoriji, a povodom svega se oglasio i njegov trener Ste Koghlan.

"Uvijek je bio tu, uvijek se pojavljivao na treninzima i htio je da se bori sa svima, uvijek je gurao sebe. Taj njegov stav ga je dogurao dotle dokle je stigao i to je ono što hoću da pokažem svim mladim momcima u zemlji. Mozak je ono što vas dogura daleko, ne fizičke predispozicije", rekao je on.

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC