• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal bivšeg šampiona svijeta: Tukao se sa Kličkom za titulu, sad htio da zadavi čovjeka

Autor Haris Krhalić

Dejvid Hej je morao na sud jer je u oktobru prošle godine navodno napao čovjeka tokom predstave jednog komičara.

 Dejvid Hej napao čovjeka Izvor: Profimedia

Nekadašnji svjetski šampion u teškoj kategoriji Dejvid Hej morao je na sud, jer je napao muškarca tokom nastupa komičara u čuvenom "Hamersmitu" u Londonu! Ovaj 41-godišnji bokser koji se povukao 2018. godine je navodno uhvatio muškarca po imenu Nikeš Džala za grlo i rekao mu: "Reci još jednu riječ i ubiću te!"

Incident se desio 30. oktora 2021. godine, a Hej je za sada priznao da je prišao Džali koji je koristio "provokativan rječnik" i da je pokušao da "dobije objašnjenje od njega". Kako nekadašnji svjetski šampion ističe navodno napadnuti Džala je imao neprimjerene komentare o tome kako i zašto Hejovu djevojku privlače crni muškarci.

On navodi da muje stavio ruku na rame i da mu je samo zaprijetio da će ga izbaciti napolje, a tužilac Džonatan Brajant je takođe dao svoje viđenje događaja.

"Zbog nedovoljno poznatih razloga gospodin Hej je ustao sam svog sjedišta, preskočio preko i došao do gospodina Džale. Vjerovao je da su ljudi oko njega vrijeđali njegovu devojku. Tvrdimo da je Hej stavio ruke oko vrata Džali i prijetio mu rekavši mu da će ga ubiti. Gospodin Džala nije povređen u ovom incidentu, ali će vam sigurno reći da je potresen onim što se desilo. Potom je Hej sjeo na svoje mjesto, a obezbjeđenje nije reagovalo", naveo je tužilac.

Napadnuti muškarac je istakao da se poslije napada tresao do samog kraja nastupa.

"Rekao mi je: 'Reci još jedu riječ i ubiću te.' Govorio mi je na ovu, držao je ruku oko mog vrata. Osjetio sam se uplašeno,tresao sam se, a nisam ništa uradio. Onda se vratio na svoje mjesto", ispričao je Džala.

Hej je zbog ovih optužbi uhapšen na aerodromu "Hitrou" u junu ove godine, a još uvijek nije uzeta zvanična izjava od njega povodom ovog slučaja.

Dejvid Hej je jedan od najuspešnijih britanskih boksera svih vremena. On je 2007. godine osvojio svjetsku titulu u kruzer kategoriji, potom je 2008. kompeletirao WBA i WBO titule u tom rangu. Svjetski šampion u teškoj kategoriji postao je 2009. godine kada je savladao ruskog džina Nikolaja Valueva, a onda je titulu odbranio protiv Džona Ruiza, sve dok mu je Vladimir Kličko nije oduzeo. 

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC