• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bokser (22) poginuo u Ukrajini: Trener prikuplja novac - "prošao je 7 paklova!"

Autor Haris Krhalić

U porodici ukrajinskog boksera ostale su bolesne majka i baka kojima je sada potrebna pomoć, a njegov nekadašnji trener sakuplja novac preko interneta.

 Trener Stanislava Artjomenka prikuplja novčanu pomoć  Izvor: Instagram/golovko_boxing_team/printscreen

I dalje stižu strašne vijesti iz rata u Ukrajini, a ovog puta oglasio se bokserski trener Valentin Golovko. On je na Instagram profilu svog kluba potvrdio da je njegov učenik Stanislav Artjomenko (22) poginuo prije nekoliko mjeseci, a tu objavu iskoristio je i da pokuša da prikupi novčanu pomoć za porodicu preminulog boksera. Kako je trener naveo, iza Stanislava su ostale bolesne majka i baka kojima je sada potrebna pomoć!

Tokom rata na istoku Ukrajine prvo je poginuo njegov otac, a zatim se nedjeljama i mjesecima nije znalo šta se dešava sa Stanislavom. On je zarobljen tokom jednog ruskog napada u Marijupolju, prilikom ukrajinske odbrane u čeličani Azovstal, a o njegovom stanju nije bilo informacija sve dok se nije ispostavilo da je ubijen u julu.

"Heroji ne umiru! Preminuo je moj učenik, profesionalni bokser Stanislav Artjomenko. Prošao je kroz sedam krugova pakla, rat, bitke na Azovstalu, zarobljavanje i mučko ubistvo u Olenivki 29. jula 2022. godine. Stas ima majku i baku kojima je dijagnostifikovan kancer. Razumijem da se ne može vratiti, ali bih želio da pomognem njegovoj porodici", napisao je Valentin Golovko i ostavio podatke računa na koji se može proslijediti novčana pomoć porodici. Račun pripada djevojci poginulog boksera, a sredstva sa njega korstiće se za liječenje majke i bake Stanislava Artjomenka.

Tokom prethodnih mjeseci u ratu na istoku Ukrajine poginulo je nekoliko poznatih sportista - fudbaleri Vitalij Sapilo (21) i Dmitro Martinenko (25), kao i biatlonac Jevgen Mališev (19), a u narednom periodu bismo u uniformi mogli da vidimo i dvojicu Rusa koji su ime izgradili u borilačkim sportovima. Za MMA borca Marifa Piraeva pričalo se da je dezerter, što je on demantovao, dok bi gorostasni Nikolaj Valujev mogao da krene u rat kao jedan od Putinovih najvjernijih sljedbenika. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC