• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Janković hitno operisana!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srpska teniserka doživjela je povredu na egzibiciji u Luksemburgu...

 Jelena Janković hitno operisana! Izvor: Profimedia

Jelena Janković (37) povratak na teniski teren neće pamtiti po dobrom pošto se povrijedila na egzibicionom turniru i onda je morala na hitnu operaciju. Srpska teniserka učestvovala je na egzibicionom turniru legendi u Luksemburgu i tamo je došlo do kidanja Ahilove tetive. I to tokom jednog poena na meču protiv Danijele Hantuhove, odmah je predala meč.

Prema informacijama "Sport kluba" do povrede je došlo kada je Hantuhova odigrala drop šot, Jelena je tada krenula na loptu i samo je vrisnula. Patika joj je zapela za podlogu i došlo je do povrede. "Organizatori su joj obezbijedili privatni avion da se iste večeri vrati u Beograd, jer je htjela da se operiše kod kuće, a ne u Luksemburgu", navodi se u tekstu. Pauza kod ovakvih povreda obično traje nekoliko meseci, tako da Jelenu čeka duži oporavak i period rehabilitacije.

Nije Jelena imala zvaničan oproštaj od "bijelog sporta", mada je jasno da se neće više baviti profesionalnim igranjem tenisa, jer je poslednji meč imala na US openu 2017. godine kada je izgubila od Petre Kvitove (7:5, 7:5). Igrala je i na "Adrija turu" koji je Novak organizovao 2020. godine, a ove sezone je učestvovala i na turniru legendi na Vimbldonu. Na spomenutom turniru u Luksemburgu igrale su još Kim Klajsters, Anješka Radvanska, Martina Hingis...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC