• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"To je najimpresivnija stvar kod Đokovića"! Čuveni trener oduševljen Novakom: Zbog toga je šampion!

Autor Haris Krhalić

Patrik Muratoglu oduševljen je igrom Novakom Đokovića.

 Patrik Muratoglu o Đokoviću Izvor: Profimedia

Novak Đoković završio je sezonu titulom na Završnom mastersu. Pobijedio je Kaspera Ruda u finalu (7:5, 6:3) i šesti put slavio je na posljednjem turniru u sezoni, ujedno je oduševio i Patrika Muratoglua. Bilo je vidljivo da je umoran i da ga je meč protiv Danila Medvedeva iscrpio, tako je bilo i u polufinalu protiv Tejlora Frica i u finalu. Posebno u momentima kada je djelovalo da jedva stoji na nogama.

Na startu ovog meča je zastao, uhvatio se za koljeno, nije izgledalo najbolje. Uprkos svim tim problemima našao je način i pokazao svima zašto je šampion. "Najimpresivnija stvar kod Novaka je njegova sposobnost da pobijedi i kada nije ni blizu svog najboljeg nivoa. Pokazao je to tokom cijelog turnira. Odlično rješava probleme, bori se sa poteškoćama, veliki je šampion koji zna kako da dobije najvažnije momente u meču", napisao je Muratoglu na društvenim mrežama.

Patrik Muratoglu je poznati teniski trener, dugo je radio sa Serenom Vilijams, pa je od ove godine počeo da radi sa Simonom Halep. Pošto je ona suspendovana zato što je pala na doping testu on je počeo da radi sa Holgerom Runeom i upravo mu je pomogao da dođe do titule u Parizu nedavno kada je pobijedio baš Đokovića. Ima svoju akademiju koju je osnovao još 1996. godine u Parizu, sada je prebačena u blizini Nice. Tokom karijere radio je i sa Markosom Bagdatisom, Anastasijom Pavljučenkovom, Žeremijem Šardijem, Grigorom Dimitrovim, Irenom Pavlović, Lorom Robson i mnogim drugima...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC