• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legendarni rukometaš o Banjaluci i Republici Srpskoj: Mnogo sportskih velikana je poteklo odavde, "Beli" mi je bio idol!

Autor Dragan Šutvić

Dragan Škrbić, predsjednik Stručnog žirija 68. Izbora najboljih sportista Republike Srpske, nije krio zadovoljstvo dolaskom u Banjaliku i Republiku Srpsku.

 dragan škrbić o banjaluci i republici srpskoj  Izvor: Mondo/Slaven Petković

Predsjednik Stručnog žirija 68. Izbora deset najboljih sportista Republike Srpske bio je proslavljeni rukometaš Dragan Škrbić, koji je u izjavi za medije nakon svečane ceremonije istakao da je veoma srećan što je večeras boravio u Banjaluci i Republici Srpskoj.

"Kao što sam i rekao na bini, u svom obraćanju, odavde je poteklo mnogo istinskih sportskih velikana i stvarno je čast biti ovdje u ovom društvu. Uvijek sam se ovdje osjećao dobrodošao, znam kad sam igrao za reprezentaciju da smo odavde imali veliku podršku, tako da mi je zadovoljstvo da sam ovdje, da sam mogao da prisustvujem ovom događaju, da sam se družio sa nekim mojim bivšim saigračima i sportskim prijateljima. Nadam se da ću i ubuduće dolaziti, a čestitam još jednom svim nagrađenima, stvarno je bilo prelijepo", rekao je Škrbić.

Nekadašnji reprezentativac Savezne Republike Jugoslavije i sam je dobio jedno vrijedno priznanje – plaketu za razvoj specijalnih i paralelnih veza između Republike Srpske i Srbije u oblasti sporta.

"Za mene je to jedno priznanje koje ću čuvati na specijalnom mjestu u mojoj vitrini. Kad sam igrao za reprezentaciju, osjećali smo podršku odavde, iz Republike Srpske. Imali smo u našoj ekipi dosta igrača koji su odavde. Moj prvi sportski idol je bio Zdravko "Beli" Rađenović. Ja sam kao klinac gledao rukomet i njega kako je igrao na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 1982. godine, kad je naša reprezentacija osvojila srebrnu medalju", istakao je Škrbić.

(mondo.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC