• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bekera deportuju iz Velike Britanije: Sakrio milione pa završio na dnu, sad slijedi novo poniženje!

Autor Haris Krhalić

Boris Beker će morati ostatak kazne da odsluži na drugom mjestu!

 Boris Beker će biti deportovan u Njemačku Izvor: Profimedia

Legendarni teniser i bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker pušten je iz zatvora u Velikoj Britaniji i biće deportovan iz te države, javljaju ostrvrski mediji. 

Trostruki osvajač Vimbldona, šest puta osvajač grend slemova i bivši najbolji teniser svijeta je u aprilu osuđen jer je od poreskih vlasti skrivao imovinu vrijednu skoro 3.000.000 evra. On je 21. januara 2017. godine proglasio bankrot i ostao je dužan preko 50.000.000 evra raznim povjeriocima.

Uhvatile su ga britanske vlasti jer od 2012. godine živi u toj zemlji, a sada je prijevremeno pušten iz zatvora i očekuje se da će biti deportovan iz države u maju, a do tada će vrijeme provoditi u zatvoru koji ima mnogo manje stroga pravila od onoga u kome je do sada bio. Razlog za deportaciju je pravne prirode.

Pošto nije britanski državljanin, a dobio je kaznu dužu od 12 mjeseci mora biti deportovan, najvjerovatnije u Nemačku, kako bi tamo odradio ostatak svoje kazne.

Boris Beker je svoj najbitniji posao nakon kraja karijere imao od 2013. do 2016. godine kada je prvo bio u stručnom štabu Novaka Đokovića, a kasnije mu je bio i jedini i glavni trener. Tokom vremena kada su sarađivali Novak je osvojio šest grend slem titula.

Beker je osuđen na dvije godine zatvora i čeka ga još dug period iza rešetaka, bez obzira na to što je trenutno prebačen iz zatvora u koji je prvobitno raspoređen. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC